⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Demirbay'ın kafasına tekme savuran herife direkt kırmızı çıkaramadı hakem ve VAR bozuntuları bu arada... Kasıtlı sportmenlik dışı tekme/yumruk gibi hareketlerde temas da gerekmiyor bu arada. Bize çaldığı her penaltıdan sonra eyyam yapmak için çok kastı zaten...

3 gün sonra bokumsal bir maç daha var. Takımdaki en az 7 kişi dinlenmeli o maç.

Oliviera falan oynamalı. Daha as oynamalı.

Kerem, barış, demirbay, mertens, icardi, torreira, sancez dinlendirilmeli. Bekte kim oynar bilmiyorum da Berkanı bek oynatmamalı o da dinlenmeli pazar orta sahada destek olarak oynatılmalı.

Öyle bok bir zaman ki fena yani.

Bunun 2 kat yoğun halini kamiller 2 hafta sonra 3 haftalık bir süreçte oynayacaklar.

Beşiktaş maçı kırılma maçı alırsak farkı da açar nisanda şampiyonluk oluruz onu da diyeyim.

Ağa benim anlamadığım nokta heriflerin uzun top atacağı barizken merkez orta sahalarımız niye rakip sahada boş boş pozisyon alıyor. Seken topları paso aldı herifler bomboş pozisyonlar verdik Allah'tan birinde pas vermedi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok zor oldu maç, Prag sonrasi bekleniyordu umarım bu travma bu maçla atlatilir

Zor oldu ama kazandik

Kritik bir galibiyet daha

Adim adim sampiyonluga gidiyoruz

Galatasaray'ın Antalyaspor galibiyetinin ardından tribünlerden "Fener ağlama" sesleri yükseldi.

Alakası yok hocam. Ankaragücü maçında millet abarttı ben gördüm takım presi çok büyük sıkıntılı. Toreira Kerem Demirbay orta sahası dönen toplarda sıkıntı yaşıyor pres eksik kalıyor olmuyor maalesef. Linçlenecem biliyorum ama Berkan Toreira orta sahası çok daha uygun.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlar olabilir ben olsam kaan lucas lucas berkan yaparım
Bahsettiğim olay 8jk da iyi değil.kume takımları.bile.delik deşik ettiler
Derbi havaları farklıdır lakin Şenol dönemi gibi değiller ayrıca gedson iti yok o maçtan 1 puan almaliyiz enazindan

Son AG maçı ile bu maç beyazla siyah gibi. Prag maçı düşündüğümüzden de fazla yormuş takımı anlaşılan. Bu dar kadroyla araya iki Livrpool maçının girmemiş olması hayrımıza olmuş, bir kez daha kanaat getirdim...
Ankaragücü maçı da aynıydı hocam adamlar aşırı zayıf olduğu için görünmedi orta saha ve takım presi çok sıkıntılıydı o maçta da. Kayseri bu hafta Ankara'yı 2-0 dan gelip yendi.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan'ın girdiği bir tık daha kontrollü pozisyon aldığımız sekansa kadar adamlar orta mesafeli yüksek toplarla o kadar rahat çıktı ki. Geriden birileri attı attı, orta sahadakiler topu rahatlıkla çevresinde kimse olmadan indirdi...

Erdoğan'ın Demirbay'a salladığı tekme kırmızıydı bence bu arada.

Geri
Üst Alt