- 6 Eylül 2014
- 83.259
- 56.820
- 4.283
Hakem olmasa kazanamazdik lafı ilginç geldi. Olanı yaptı sadeceDaha önceki hakemler gibi doğramadı bizş en azından
Kasıtlı ve taraflı çıkmadı
Yetmezmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem olmasa kazanamazdik lafı ilginç geldi. Olanı yaptı sadeceDaha önceki hakemler gibi doğramadı bizş en azından
Kasıtlı ve taraflı çıkmadı
Yetmezmi
fener ağlama söyledin mi hea
Turkiye kupasi sokuPrag maçları bizi çok yıprattı ki bundan sonra haftada 1 maç ile herşey daha güzel olacak.
3 pt severimBir daha maça falan gitme lan
hadise de maçtaymışBir daha maça falan gitme lan
Hayatımda daha saçma çok az yorum okudum.Herkes yazmaya korkuyor ama cidden bugün hakem olmasa beraberlik bile zordu
Daha önceki hakemler gibi kasıtlı ve taraflı çıksaydı maça halimiz niceydi
Onlar olabilir ben olsam kaan lucas lucas berkan yaparımAlakası yok hocam. Ankaragücü maçında millet abarttı ben gördüm takım presi çok büyük sıkıntılı. Toreira Kerem Demirbay orta sahası dönen toplarda sıkıntı yaşıyor pres eksik kalıyor olmuyor maalesef. Linçlenecem biliyorum ama Berkan Toreira orta sahası çok daha uygun.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KesinliklePrag’da olsalardı kesinlikle turu geçmiştik.
Ankaragücü maçı da aynıydı hocam adamlar aşırı zayıf olduğu için görünmedi orta saha ve takım presi çok sıkıntılıydı o maçta da. Kayseri bu hafta Ankara'yı 2-0 dan gelip yendi.Son AG maçı ile bu maç beyazla siyah gibi. Prag maçı düşündüğümüzden de fazla yormuş takımı anlaşılan. Bu dar kadroyla araya iki Livrpool maçının girmemiş olması hayrımıza olmuş, bir kez daha kanaat getirdim...