⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Ortama bak arkadaş fb ve gs hakemle kazandıya geldi. Yapıştırdılar cezayı maç günü İcardi'ye. Maçta öldük öldük dirildik. 2 gün önceki şikeyi konuşan yok. Anadolu takımları bile çıkıp sallıyor. Rakibin 50 iq yöneticileri açıklama yapıp duruyor.

Bizim yönetim güya konuşacak. Çok ağrıma gitmeye başladı şu durum.

Allahin cezasi bir macti..
Hic keyif almadim..

Ama,,

Seytan Ridoya *******

Bedri Baykama (oe) *******

Ali sana *******

Senol Ustaomere *******

Derya uluya ( s-kort) *******

SAC e ******

Erolcuga *******

Sikeci Buloya *******

Gotunuzu de yirtsaniz Galatasarayla basa cikamazsiniz

Hepinizin icinden gececegiz

Az daha sabir..

Deli fişek gibiyiz bence
Oyunu kontrol etmemiz gereken dakikalarda edemiyoruz
Skor avantajımız var ama kontra yiyoruz, ortasahada eksik yakalanıyoruz
Birinden birinde yememiz işten bile değil
En azından skor avantajı varken bari sakin kalamıyoruz
Eleştiriler bundan dolayı
Bu tarz eleştirilerin hepsine katılıyorum. Hatta benzerlerini Prag maçında ben de yaptım. Okan hocanın en büyük eksiği oyunu tutmakta ve pres yapmadan yerleşik savunma yapmada. Prag maçında mesela 10 kişi kaldıktan sonra kapanırsın oyuncular daha kendi yara alanında dinlenerek az mesafede oynar skorda sana yarıyorken ama biz 10 kişi olmamıza rağmen pres yapıyorduk ki o yüzden yedik golü zaten. Yani bu eleştiriler çok doğru ama lafım sadece kötü oynadık, şansla kazandık gibi saçma yorum yapanlara.

Kötü oynayan takımın istatistikleri
6 net şans kaçırmışız rakip 1 tane,
3.39 xg var rakibin 1.01,
8 isabetli şuta 4 isabetli şut
ama kötü oynamışız, nasıl kötü oynamış oluyoruz hiç anlamıyorum? Hücumda kötü tercihler yaptık, saçma top kayıpları vardı ki ilk yediğimiz golün atağı da öyle başladı, bitiricilik olarak kötüydük bu eleştirilerin hepsine varım ama rakipten kötü falan oynamadık ya. Pozisyon üretemezsen, hiç bir şey yapamazsan yada rakip senden daha fazla net pozisyonu olsa anlayacağım Prag maçındaki gibi.
Biz rakibe 3 4 fark koyup yenmeden iyi oynamış görmüyor taraftar. Standartlar çok yüksek ondan herhalde. Yediğimiz gol de önce orta sahada keremin hatalı pası sonra Muslera çıkış hatası.

Bariz golde verilmedi, penaltı kaçtı, biz kaçırdık kopma noktaları vardı olmadı

Saydığım 3 adamda yeni topçu değil 3 günde de bi maç yapmayı biliyorlardır ve kendilerine bakıyorlardı diye tahmin ediyorum yoksa çok şeymi istiyorum.
Çok şey istiyorsun. Biri 37 yaşında adam. Son 2si Prag son 5 maça bakarsan mertens her maçta basmış efor harcamış. Demirbay da çok yaşlı olmamasına rağmen ağır tempoda oynayamadığı için bize düşmüş durumda. Haftada sert 3 maçı kaldırabilecek olsa bu sene leverkusende oynardı.

Burada birde çok etken var. Ankaranın tarlasından kalkıp yine ağır bir zemine deplasmana gittik, ne olursa olsun bunlar da insan. Birde ne kadar çok iyi über topçu olsan da ş.ligi seviyesi olsan da teknik ekibin yetersiz yada ağır idmanları olabilir.

Mertens, torreira, keremd topa yetişemediler kaç kere dokunamadılar. 100 kişiye soralım bu sahada belli oluyordu bunu ekstra tartışmak boşa.
Daha iyi ve diri olmalılar mı evet. Topu döve döve idman yapan bir zaniolo vardı azman gibi güreşip maçtan sonra yine idman yapıyordu misal. Herkes öyle olmalı mı bence olmalı aslına bakarsan ancak o seviyede olduğumuz zaman lig maçlarını tartışacağımızı düşünmüyorum ş.liginde city gelse de tokatlasak diye tartışırız, o derece profesyonellik 3-5 sene belki de daha uzun süre hayal.

Antalyalı yönetici ve oyuncuların ezbere hakem konuşması çok ilginç. Fener maçlarında konuşun itler, hakemin aleyhte hatalarını gördüm ama leyhte hata yok lan macta

Gerçekten kötü hakemlerden şikayetçi olan biri Vinicius'un ağzını okuyup yüzüne küfür ediyor falan iddiasından önce Demirbay'a savrulan tekmeyi örnek gösterir.

Kötü oynayan takımın istatistikleri
6 net şans kaçırmışız rakip 1 tane,
3.39 xg var rakibin 1.01,
8 isabetli şuta 4 isabetli şut
ama kötü oynamışız, nasıl kötü oynamış oluyoruz hiç anlamıyorum? Hücumda kötü tercihler yaptık, saçma top kayıpları vardı ki ilk yediğimiz golün atağı da öyle başladı, bitiricilik olarak kötüydük bu eleştirilerin hepsine varım ama rakipten kötü falan oynamadık ya. Pozisyon üretemezsen, hiç bir şey yapamazsan yada rakip senden daha fazla net pozisyonu olsa anlayacağım Prag maçındaki gibi.
Bazen fazla zorluyorsun Hasan. Bu maç net kötü oynadık. Antalyaspor da oyun planını gayet iyi uyguladı doğrusu; çok tehlikeli ataklarının son bir hamle ile savuşturulması, son tercihlerinde şanssızlık yaşamaları gibi nedenlerle şuta dönüşmemesi bu gerçeği değiştirmez...

Deli fişek gibiyiz bence
Oyunu kontrol etmemiz gereken dakikalarda edemiyoruz
Skor avantajımız var ama kontra yiyoruz, ortasahada eksik yakalanıyoruz
Birinden birinde yememiz işten bile değil
En azından skor avantajı varken bari sakin kalamıyoruz
Eleştiriler bundan dolayı
Bu tarz eleştirilerin hepsine katılıyorum. Hatta benzerlerini Prag maçında ben de yaptım. Okan hocanın en büyük eksiği oyunu tutmakta ve pres yapmadan yerleşik savunma yapmada. Prag maçında mesela 10 kişi kaldıktan sonra kapanırsın oyuncular daha kendi yara alanında dinlenerek az mesafede oynar skorda sana yarıyorken ama biz 10 kişi olmamıza rağmen pres yapıyorduk ki o yüzden yedik golü zaten. Yani bu eleştiriler çok doğru ama lafım sadece kötü oynadık, şansla kazandık gibi saçma yorum yapanlara.

Dün VAR'ın ele temas olmayan anı hakeme ELLE OYNAMA ANI KANITI olarak göstermesi gibi dünyanın gelmiş geçmiş en büyük VAR skandalını gündeme getirmeyen şerefsizler bugün alakasız pozisyondan yangın çıkarmaya çalışıyorlar...

Birde çok ama çok kolay çalım yiyiyoruz..Hatta bir çoğu çalım bile sayılmaz

Bazen fazla zorluyorsun Hasan. Bu maç net kötü oynadık. Antalyaspor da oyun planını gayet iyi uyguladı doğrusu; çok tehlikeli ataklarının son bir hamle ile savuşturulması, son tercihlerinde şanssızlık yaşamaları gibi nedenlerle şuta dönüşmemesi bu gerçeği değiştirmez...
Ben mi zorluyorum. Asıl sizler zorluyorsunuz be. İstatistikleri paylaşıyorum. Antalya son tercihlerde şansızlık yaşadı falan diyorsun ee peki bizim pozisyonlar ne oluyor? Buradan da siz çok zorluyorsunuz gibi görünüyor.

TOTEME BAK ...SIFATA BAK ...

Geri
Üst Alt