⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Hocam biz neden basit oynayamıyoruz, neden oyunu 10 metrekarede oynamak istiyoruz bir türlü anlayamıyorum bunu.

🤷‍♂️ bir anlasam
Diyelim öne geçtin ama fark yapıp rahatlamak istiyorsun
Tamam
Aynı oyuna devam edersin bir süre daha
Ama aralarda sahaya yayılıp pas yapıp biraz aktif dinlenme yapman lazım
Bizim pas olayı sadece stoperler arası olabiliyor
4-5. pasta veya stoperlere basarlarsa mutlaka yine hızlı oyuna dönmek zorunda kalıyoruz
Şöyle paslaşıp baskıyı kıramıyoruz
Alan hızla ileri çıkmaya çalışıyor
Sahaya yayılarak pas yapmayınca, 20. dakikadan sonra ileride, ortada top kayıpları illa başlıyor
Sonra her kayıpta yine 60 mt geri koşuyoruz ve daha da fazla yoruluyoruz
Bu sırada sürekli önde bastığımızdan illa kazandıklarımız da oluyor
O anlarda fişi çekemediğimizde sarmal başlıyor
İkinci yarı öndeki adamların baskısı verimsizleşmeye başlıyor
Ortasaha da kolay düşmeye başlıyor

Burada en azından taktik değişiklik bekliyor insan
Ortayı kalabalıklaştırıp pozisyon oyununa geçmek
Ama onu da yapmıyoruz
Oyun bir süre sonra pinpon maçına dönüyor
Biz hızlı çıkıyoruz
Kaptırınca ortasaha düştüğnden rakip kolay geçiyor
Sonrası sinir stres
Antalya vs bu kadar gelebiliyor ki geldiler aslında
Birinde yesek kimseye sürpriz olmaz
Ama biraz düzgün takım o boşlukları affetmiyor

Çok zor maç olacağı belliydi kazanabilmek güzel Prag maçının yorgunluğunu ve moral bozukluğunu bekliyordum takımda ve biraz performansımızı etkiledi. Beşiktaş maçında çok daha iyi bir performans olacaktır Karagümrük maçında full rotasyon olmalı kesinlikle.

Kulüp hemen hakem rezaletiyle ilgili açıklama yayınlamalı ve TFF'ye istifa isteğini yinelemeli. Acilen yabancı hakem istemeliyiz ligin geri kalanı için. Algı böyle yönetilir.

Zaha sezon sonu gitmeli. Mevkisiz olsa bile zaniolo adamdır. Hiç değilse takimi sahiplenirdi zaniolo
Önceden bir şekilde takıma adapte olacağını düşünüyordum. Yaptığım yorumlarda Zaha'nın Palace'tan sonra büyük takım oyununa adaptasyon sorunu yaşadığını düşünüyordum bence hala bunu yaşıyor ama bunu aşmak için kendi bir çaba göstermiyor. İyi tarafı Zaha yani sezon sonu her türlü alıcısı çıkacaktır ve kendisi de gitmek isteyip gidecektir diye düşünüyorum kaliteli oyuncu ama bizde olmadı.

Bu tarz eleştirilerin hepsine katılıyorum. Hatta benzerlerini Prag maçında ben de yaptım. Okan hocanın en büyük eksiği oyunu tutmakta ve pres yapmadan yerleşik savunma yapmada. Prag maçında mesela 10 kişi kaldıktan sonra kapanırsın oyuncular daha kendi yara alanında dinlenerek az mesafede oynar skorda sana yarıyorken ama biz 10 kişi olmamıza rağmen pres yapıyorduk ki o yüzden yedik golü zaten. Yani bu eleştiriler çok doğru ama lafım sadece kötü oynadık, şansla kazandık gibi saçma yorum yapanlara.

Yok hocam ben kötü oynadık demem bu maça
Oyuncular falan da hepsi yorgun olmalarına rağmen özverili
Ama doğru oynamadık bence
Ve çok maçta yapıyoruz bunu
Fişi çekemeyince skor avantajımız da olsa buna dönüyor oyun hep

Ben mi zorluyorum. Asıl sizler zorluyorsunuz be. İstatistikleri paylaşıyorum. Antalya son tercihlerde şansızlık yaşadı falan diyorsun ee peki bizim pozisyonlar ne oluyor? Buradan da siz çok zorluyorsunuz gibi görünüyor.
Yahu her şeyi geçtim, orta saha kavgasını çoğunlukla kaybetmedik mi, skor lehimize olduğu halde defalarca 3-3, 4-4 filan atak yemedik mi?..

Niye celallendiğini anlayamadım. Sürekli olumsuz yorum yapan biri hiç değilim; daha geçen AG maçında takımın sergilediği oyunu yere göğe sığdıramayan da benim. İyiye iyi, kötüye kötü; bu kadar basit...Çok zorlayıcı bir Avrupa deplasmanı sonrası, dar rotasyon nedeniyle hocayı ve takımı mazur da görüyorum ayrıca...

İnsanların forumda takılma amacının ''Tapınma ayinlerine katılmak'' olması gerektiğini düşünenlerdensen ona göre davranayım bundan sonra...

Bu sezonun en iyi maçlarını kaan toreira ortasahası ile oynadık. Niye vazgectik bundan

Kopenhag maçında Kaan’ın takibi bırakmasıyla yediğimiz golden sonra vazgeçtik sanırım
Biraz da başka mevkilerde gerektiğinden dolayı olabilir, sağbek, stoper falan
Kaan sakat, yorgun ve yıpranmaya başladı biraz da
Ama soru doğru bence de, en azından skor tutmak gereken durumlarda ortasahayı 3’leyerek Kaan-Toreira-XXX yapılabilir bence de

Vinicuis foul off diyor olabilir ingilizce yok adamda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu her şeyi geçtim, orta saha kavgasını çoğunlukla kaybetmedik mi, skor lehimize olduğu halde defalarca 3-3, 4-4 filan atak yemedik mi?..

Niye celallendiğini anlayamadım. Sürekli olumsuz yorum yapan biri hiç değilim; daha geçen AG maçında takımın sergilediği oyunu yere göğe sığdıramayan da benim. İyiye iyi, kötüye kötü; bu kadar basit...Çok zorlayıcı bir Avrupa deplasmanı sonrası, dar rotasyon nedeniyle hocayı ve takımı mazur da görüyorum ayrıca...

İnsanların forumda takılma amacının ''Tapınma ayinlerine katılmak'' olması gerektiğini düşünenlerdensen ona göre davranayım bundan sonra...
Celallenen sensin ne yani sizin gibi düşünmeyince hemen "tapınma ayini" falan. İstatistikleri vermişim sadece ve bu istatistikler kötü oynamadığımızı gösteriyor. Kötü oynadık, şansa kazandık gibi içi boş yorumlar yerine bazı arkadaşların gibi, tercihler kötüydü, oyunu tutma bölümünü beceremiyoruz, orta sahayı kolay geçirttik tarzı en azından bir şeyi söyleyen kişilere bak bakalım bir şey demiş miyim? Ben ortaya istatistik koydum ve altına kendi eleştirilerimi de yaptım burada buna celallenen sensin. Ben de senin yazdıklarına cevap yazıyorum.

Beklediğim gibi geçti 3 puan kritikti. Hatta Kerem penaltıyı kaçırmasa ya da Tete o ilk yarı pozisyonu atsa rahat izleyecektik maç sonlarını

Şimdi Bjk maçında 1 puanı hedeflemeliyiz

2 haftada bir hakem skandalıyla maç kazanan adamlar, penaltı kullandığımız an ortalığı yangın yerine çeviriyor.

Yavuz hırsız meselesi işte.

Geri
Üst Alt