⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Takımın konsantrasyonunu çok hırpalamış Prag maçları, özgüven kaybı net belli ediyor kendini. Bu maç için yine özgüven olarak zayıf çıkar isek sonuç bizi üzer.

yine ezbere aynı kadroyla çıkacağız rakibimiz ne olursa olsun .
orta saha yol geçen hanı olacak bir sürü pozisyon veririz.

Terim 18-19 sezonunda son 7-8 haftaya kadar fernando-ndiaye ikilisiyle oynuyordu orta sahada..Ndiaye yaptığı top kayıplariyla ve yeteri kadar sert olmamasıyla çok sıkıntı cikartiyordu..Ndiaye yi kesip donk u koydu son haftalarda.. Fb,başak,bjk maçlarından 7 puan alıp şampiyon olduk..

Bence böyle radikal bi hamleye ihtiyaç var..Acayip rahat geçiliyor orta saha..Mertens şu şartlarda kesilemez bu nedenle demirbay yerine berkan ya da kaan ayhan geçmeli.. Sag bekte de davinson ya da bir umut idare edebilirse aurier..Sağ bekte kaan ayhan,ortada demirbay önünde mertens falan çok yumuşak kaldık...Şu anki düzende bir yerde patlamamamiz mucize olacak..

Cuma gününe girdiğimizi varsayarsak , Yarın değil ertesi gün olan maç.

2 gün sonra.

Ne kadar toparlanabilecegiz ,muamma.

yenilirsek ligde de fişimizin çekileceği maç olur.
neden fişimiz çekiliyor anlamadım. en kötü olasılıkla fener 1 puan önümüze geçer.

biz büyük takımlar ile olan deplasman maçlarını tamamen bitirmiş oluyoruz. fb ise hem ts'a hem bize geliyor. ayrıca içeride bjk ile de oynayacaklar.

anadolu deplasmanları olarak da bizim iki deplasmanımız kalıyor alanya ve ads. (lig gs-fb maçı ile biter, o yüzden son haftadaki konya deplasmanını hesaba katmıyorum).

onlar ise sivas'a, konya'ya, hatay'a gidecekler daha.

fb'in oynadığı top da malum. ok, aldığı destek de malum. ancak yine de çok zor maçları var.

bizim takımın kadrosu çok derin değil ama ideal onbirinin tavanı bayağı iyi. fb'in en güvendiği oyuncuları bitik durumda. bazıları da sakat.

önemli pozisyonlarda bariz çöp yedek oyuncularla bir kupada elendik diye ne bu karamsarlık anlamadım.

diyelim ki en kötü senaryo oldu ve fb 1 puan öne geçti. fişimiz nasıl çekiliyor?

Son düzenleme:
Musii
Aurier Apo Nelsson Kohn
Torreira Kaan
Zaha Mertens Baris
Icardi

Allah'tan Gedson yok, bizim orta sahayı tek başına mahvediyordu her maç. O yokken orta sahayı alırız diye umuyorum, zahmet olacak ama.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı pas hatalarına, top kayıplarına devam edersek yeniliriz. Artık bir ÇÜŞ denmeli bu işe.
İşte bu noktada teknik yönetimin meziyeti ortaya çıkar diye düşünüyorum, bu süreci kotarmak teknik heyetin doğru müdahalelerine kalmış gibi durmakta. Okan hoca güçlenerek çıkar umarım bu süreçten...

İşte bu noktada teknik yönetimin meziyeti ortaya çıkar diye düşünüyorum, bu süreci kotarmak teknik heyetin doğru müdahalelerine kalmış gibi durmakta. Okan hoca güçlenerek çıkar umarım bu süreçten...
Hocadan yana rahatım aslında. Karagümrük maçı gibi kendisinin de kontrolü yitirdiği maçlar sonrasında dönüşleri daha iyi oluyor hatta. Ama oyuncuların özellikle merkezde durup dururken yaptığı hatalar çok can yakıyor. Samsun ve Ankaragücü deplasmanları da bu maçtan kolay değildi kağıt üzerinde. Ama erkenden 2-3 yapıp çözdük. Kafa kafaya giderse maç o top kayıplarının telafisi olmaz.

Geri
Üst Alt