Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
3-4 yeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden fişimiz çekiliyor anlamadım. en kötü olasılıkla fener 1 puan önümüze geçer.Cuma gününe girdiğimizi varsayarsak , Yarın değil ertesi gün olan maç.
2 gün sonra.
Ne kadar toparlanabilecegiz ,muamma.
yenilirsek ligde de fişimizin çekileceği maç olur.
İşte bu noktada teknik yönetimin meziyeti ortaya çıkar diye düşünüyorum, bu süreci kotarmak teknik heyetin doğru müdahalelerine kalmış gibi durmakta. Okan hoca güçlenerek çıkar umarım bu süreçten...Aynı pas hatalarına, top kayıplarına devam edersek yeniliriz. Artık bir ÇÜŞ denmeli bu işe.
Hocadan yana rahatım aslında. Karagümrük maçı gibi kendisinin de kontrolü yitirdiği maçlar sonrasında dönüşleri daha iyi oluyor hatta. Ama oyuncuların özellikle merkezde durup dururken yaptığı hatalar çok can yakıyor. Samsun ve Ankaragücü deplasmanları da bu maçtan kolay değildi kağıt üzerinde. Ama erkenden 2-3 yapıp çözdük. Kafa kafaya giderse maç o top kayıplarının telafisi olmaz.İşte bu noktada teknik yönetimin meziyeti ortaya çıkar diye düşünüyorum, bu süreci kotarmak teknik heyetin doğru müdahalelerine kalmış gibi durmakta. Okan hoca güçlenerek çıkar umarım bu süreçten...
Asıl biz bjk yi zorlayabilirmiyiz şu rezalet oyunlaBeğenmediğimiz bjk bile bizi fazlasıyla zorlar, acayip bir şekilde düşüş var takımda
Evet gotlerinden zorlayacagizAsıl biz bjk yi zorlayabilirmiyiz şu rezalet oyunla
İnşallah başkanEvet gotlerinden zorlayacagiz