Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.319
- 58.488
- 3.383
Barisi bek oynatmak sacmalik olur onde olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstadım bu durum biraz özgüven kaybı ile açıklanabilir sanırım, Prag maçları sadece atletizm olarak değil mental açıdan zarar vermiş gibi durmakta. Umarım bu durumu doğru bir şekilde toparlarız zira etkileri böyle devam eder ise başımıza daha fazla iş açacağı kesin gibi.Hocadan yana rahatım aslında. Karagümrük maçı gibi kendisinin de kontrolü yitirdiği maçlar sonrasında dönüşleri daha iyi oluyor hatta. Ama oyuncuların özellikle merkezde durup dururken yaptığı hatalar çok can yakıyor. Samsun ve Ankaragücü deplasmanları da bu maçtan kolay değildi kağıt üzerinde. Ama erkenden 2-3 yapıp çözdük. Kafa kafaya giderse maç o top kayıplarının telafisi olmaz.

tamam.Bu akşam Okan hocam için pusudakiler çıkar
hoca abdülkerımıde sol beke devşiriyordu allahtan abdülkerım ben orda oynamam dedide oynamadıKaandan bek olmaz bu arada
Birde kendi ağzıyla söylüyor sakatlığı var diyekaan ayhanın sag bek oynadıgı her mac banko gol yeriz
Yani Prag ve Antalya maçlarındaki orta sahanın aynısı. O zaman puan kaybı garantidir.Muslera
BAY Nelsson Sanchez Köhn
Torreira Demirbay
Tete Mertens Kerem
İcardi
11 muhtemelen boyle olur.