⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Hocadan yana rahatım aslında. Karagümrük maçı gibi kendisinin de kontrolü yitirdiği maçlar sonrasında dönüşleri daha iyi oluyor hatta. Ama oyuncuların özellikle merkezde durup dururken yaptığı hatalar çok can yakıyor. Samsun ve Ankaragücü deplasmanları da bu maçtan kolay değildi kağıt üzerinde. Ama erkenden 2-3 yapıp çözdük. Kafa kafaya giderse maç o top kayıplarının telafisi olmaz.
Üstadım bu durum biraz özgüven kaybı ile açıklanabilir sanırım, Prag maçları sadece atletizm olarak değil mental açıdan zarar vermiş gibi durmakta. Umarım bu durumu doğru bir şekilde toparlarız zira etkileri böyle devam eder ise başımıza daha fazla iş açacağı kesin gibi.

Okan hocaya ve oyuncu grubuna güvenip-desteklemekten başka seçeneğimiz yok sanıyorum ki. :hat:

Up. Önümüzde çok önemli bir maç var. Full konsantre, tam destek.

Sağ bekte davinson oynamalı Kaan bitti iyice sakat sakat olmuyor artık bjk İstanbul Konya gibi ligin en kötülerine bile pozisyonlar verdi üstünlük kuramadı kazanmamız gerek

Muslera
Sanchez Nelsson Abdulkerim Köhn
Torreira Demirbay
Baris Mertens Kerem
Icardi

Muslera

BAY Nelsson Sanchez Köhn

Torreira Demirbay

Tete Mertens Kerem

İcardi

11 muhtemelen boyle olur.

Zorlu maçlarda en iyi oyunumuzu Kaan Toreıra orta sahasıyla oynadık. Biran önce dönmeliyiz.

Prag ve Karagümrük maçlarını telafi edebilecek tek maç bu kesinlikle kazanmamız gerekiyor.

Kaan, Kazımcan’ın sağ bek şubesi gibi. İnanılmaz kötüydü. Hoca bugün 90 dk sahada tuttu demek ki bjk maçında düşünmüyor. Bu iyi haber.

Davinson Nelsson Apokerim Köhn
Torreira Demirbay
Barış Mertens Kerem
İcardi

Çıkılacak yegane kadro budur. Demirbay’ın oynamamasını en çok ben istiyordum ama şu Berkan ve Kaan’ı görünce sıtmaya razı oldum. Dayı bunlardan 3 gömlek üstte şu an.

Muslera

BAY Nelsson Sanchez Köhn

Torreira Demirbay

Tete Mertens Kerem

İcardi

11 muhtemelen boyle olur.
Yani Prag ve Antalya maçlarındaki orta sahanın aynısı. O zaman puan kaybı garantidir.

Ne Demirbay ne de Oliveira mevcut oyuncularımızdan sadece Kaan veya Berkan Torreira'nın yanında oynayabiliyor.

Geri
Üst Alt