⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Babacım bitti mi sokuk 3 kulvar hayalleriniz?
Sadece tek kulvarda savaşabileceğimiz gücümüzün olduğu aykusu düşük beyinlerimize yerleşti mi?
Hah iyi.

Hadi, hayatınızda hiç görmediğimiz kadar zor bir Beşiktaş deplasmanına gidiyoruz.

Hadi gelin buna kafa yoralım.

Babacım bitti mi sokuk 3 kulvar hayalleriniz?
Sadece tek kulvarda savaşabileceğimiz gücümüzün olduğu aykusu düşük beyinlerimize yerleşti mi?
Hah iyi.

Hadi, hayatınızda hiç görmediğimiz kadar zor bir Beşiktaş deplasmanına gidiyoruz.

Hadi gelin buna kafa yoralım.
Berat bey totem yapıp izlememeyi dusunuyorum

-----+-++++----Muslera
Barış - Nelson - Abdülkerim - Berkan
---------------Kaan-Torreira
----------------Demirbay
Kerem--------------------------------------Köhn
------------------Icardi

Kaan sağ bek olmamalı acayip aksıyor son maçlarda, Tete ve Zaha yedekten öteye geçecek durumda değiller onlarda 11 olmamalı. Oliveira resmen bitik halde Demirbay yanında Kroos gibi kalıyor şu anda orada da pek soru işareti yok bence. Abdülkerim'i de sakatlık dönüşünden beri beğenmiyorum eğer bu maça Aurier yetişirse şu kadro ile çıkmalıyız ;

Muslera
Aurier Nelsson Sanchez Köhn
Torreira Demirbay
Barış Mertens Kerem
Icardi

Aurier yetişmiyorsa Sanchez sağ bek Abdülkerim stoper olmalı.

Son düzenleme:
Kaan sağ bek olmamalı acayip aksıyor son maçlarda, Tete ve Zaha yedekten öteye geçecek durumda değiller onlarda 11 olmamalı. Oliveira resmen bitik halde Demirbay yanında Kroos gibi kalıyor şu anda orada da pek soru işareti yok bence. Abdülkerim'i de sakatlık dönüşünden beri beğenmiyorum eğer bu maça Aurier yetişirse şu kadro ile çıkmalıyız ;

Muslera
Aurier Nelsson Sanchez Köhn
Torreira Demirbay
Barış Mertens Kerem
Icardi
aurierin oynama ihtimali imkansız

sakat olmasa bile klasik okan buruk asla oynatmaz

icardi kendine gelmezse ayvayı yedik kanatlarda formsuz sayılır ortasaha ise her zamanki gibi tek başına torrerianın ayağına bakıyor

Hatay'ın galibiyetini arzuluyorum insallah
images-1.webp

Musrati yanına Gedson'un olmaması iyi bir şey. Musrati bu tür maçları sever. Orta sahayı bırakırsak kolayca takımı yönlendirebilir ve taraftarın da etkisiyle sağlam bir baskı görebiliriz. Sözün özü, orta sahadaki direnç çok önemli. Mertens umarım güçlü olur. Çok ihtiyacımız olacak.

Okan hoca baskıyı hissediyor bu akşam itibariyle, geçmişte bu baskı işimize yaramıştı devamı gelir inş.

Geri
Üst Alt