Can Muric
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2015
- 3.778
- 5.295
- 1.458
Hatay karşısında puan(lar) kaybedecekler.İnşallah fener puan kaybeder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatay karşısında puan(lar) kaybedecekler.İnşallah fener puan kaybeder
İnşallah bu takım kafası rahat olmalı. Yoksa gidisattan rahatsizimHatay karşısında puan(lar) kaybedecekler.
Berat bey totem yapıp izlememeyi dusunuyorumBabacım bitti mi sokuk 3 kulvar hayalleriniz?
Sadece tek kulvarda savaşabileceğimiz gücümüzün olduğu aykusu düşük beyinlerimize yerleşti mi?
Hah iyi.
Hadi, hayatınızda hiç görmediğimiz kadar zor bir Beşiktaş deplasmanına gidiyoruz.
Hadi gelin buna kafa yoralım.
Böyle şeyler yapınca galip geliyor muyuz? Beyefendi?Berat bey totem yapıp izlememeyi dusunuyorum
Fala inanmam falsizda kalmam Berat BeyBöyle şeyler yapınca galip geliyor muyuz? Beyefendi?
O halde gelin içelim. Daha maça çok var Allah affetsin.Fala inanmam falsizda kalmam Berat Bey
Hatay'ın galibiyetini arzuluyorum insallahO halde gelin içelim. Daha maça çok var Allah affetsin.
aurierin oynama ihtimali imkansızKaan sağ bek olmamalı acayip aksıyor son maçlarda, Tete ve Zaha yedekten öteye geçecek durumda değiller onlarda 11 olmamalı. Oliveira resmen bitik halde Demirbay yanında Kroos gibi kalıyor şu anda orada da pek soru işareti yok bence. Abdülkerim'i de sakatlık dönüşünden beri beğenmiyorum eğer bu maça Aurier yetişirse şu kadro ile çıkmalıyız ;
Muslera
Aurier Nelsson Sanchez Köhn
Torreira Demirbay
Barış Mertens Kerem
Icardi
Hatay'ın galibiyetini arzuluyorum insallah
Takımla idmana çıkarsa direkt oynatmak lazım çünkü sağ beksiz oynuyoruz ve takımı çok olumsuz etkiliyor.aurierin oynama ihtimali imkansız
sakat olmasa bile klasik okan buruk asla oynatmaz
cıkmayacakmıs öyle denıyorTakımla idmana çıkarsa direkt oynatmak lazım çünkü sağ beksiz oynuyoruz ve takımı çok olumsuz etkiliyor.