Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.438
- 30.276
- 1.988
kazanma imkanımız bence de yüksek ama fb nin kazandığı kadar rahat olmazbiz de fb'den kaliteliyiz renktaş sonuçta
ben kazanma imkanımız olduğunu düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazanma imkanımız bence de yüksek ama fb nin kazandığı kadar rahat olmazbiz de fb'den kaliteliyiz renktaş sonuçta
ben kazanma imkanımız olduğunu düşünüyorum
bakalım üstad, defoları var doğru kullanmalıyızkazanma imkanımız bence de yüksek ama fb nin kazandığı kadar rahat olmaz
Buna yakın kadro olmalı------------Muslera---------
Davinson-Nelsson-Apo-Köhn
------Torreira-Demirbay-----
Barış-----Mertens-----Kerem
------------İcardi--------------
Hele ki Mertens, Kerem, Barış hiç süre almasınPersembe tr kupasi macina 1 tane bile 11 oyuncusu cikmasin yalvaririm ya. Bu ligi almak zorundayiz
Bu maçta sağlam oynamaliyiz yoksa yine yenilirizBu kadroda oynar bence 3-5-2 yaptım.. Kaanı koysak çok defansif kalırız
Davinson------------Muslera---------
Davinson-Nelsson-Apo-Köhn
------Torreira-Demirbay-----
Barış-----Mertens-----Kerem
------------İcardi--------------
bu da çok ilginçmiş yahu. her maçta kamyonla pozisyon veriyorlar oysa ki.memiktasim son 7 macda sadece 1 gol gemis
4 golük pendik macina cikarirsak son 10 macta 1 gol.
defanslari fena degil mis 0-1 kazaniriz herhalde
Orta sahalarında Gedson Fernandes eksik 1 de şu Kazaklı oyuncu Türk sayılıyodu Türk oyuncuları da eksilmiş oldu.İcardi'nin fazla Maç ceza almamasının da etkisi vardır.Bence Oranlar normal..Favori olmamız normal ama 1.65 çok az değil mi
Ben de bu kadroyu bekliyorum hocam.Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim Köhn
Kaan Torreira
Barış Mertens Kerem
İcardi