Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.209
- 7.638
- 2.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prag maçında oliviera denen vitaminsiz girdi 3 luye döndük 3 gol yedik.Kimle 3 lu oynayacak.Bence en ideali torriara ve Kaan Ayhan dirençli 2 orta saha.Mertens kesinlikle oynamalı270 dakikadır ne oynadığımız belli değil. Rakipler kaptıkları her topta kalemize geliyorlar. En büyük şansımız bu hafta büyük maç olduğu için ciddiye almama durumu olamaz. Hocam gerekirse üçlü oyna Kaan'ı sağ bek oynatma. Hem ona hem bize yazık.
Üçlü derken stoper hattından bahsettim. Yoksa Mertens şu anda kadroya yazılacak ilk 3 kişiden biri.Prag maçında oliviera denen vitaminsiz girdi 3 luye döndük 3 gol yedik.Kimle 3 lu oynayacak.Bence en ideali torriara ve Kaan Ayhan dirençli 2 orta saha.Mertens kesinlikle oynamalı
Uğur'un teorilerine çok itibar etme@Uğur İz üstadın son derece katıldığım bir teorisine göre, hedef maça kaybederek gelmek daha iyidir.
bjk son bilmem kaç maçta az gol yemiş ve 4-5 maçlık seri ile geliyor.
biz ise avrupa ve tr kupasından elenerek gidiyoruz.
bu durumda gs takımının daha konsantre olup, reaksiyon vermek için çok daha fazla sebebi var.
tabi takım bu reaksiyonu veremeye de bilir fakat bunu beklemek son derece doğal.
taraftarın da beklentisi düştü. şu maçtan önce her şey adım adım lehimize işliyor gibi.
Olabilecek en iyi kadro, aynen böyle çıkılmalı maça.
Farkli bir sistem ile cikma sansimiz yok denecek kadar az.