⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

b00246e4773304f552a25efa5d6477972979931.jpg

Sanirim Okan Hocanin yonetimleri 2. Sparta prag maciyla beraber çözüldü.
Antalya ve Karagumrukte ileri pressle basladilar 2 mactafa mafolduk

Tinerciler aynı 5-6 yılda bir Şampiyon olup kendilerini Türkiye’nin en büyük kulübü sandıkları gibi şimdi de rahat galibiyet alacaklarını sanıyorlar.
En büyük şansımız bu işte.

@Uğur İz üstadın son derece katıldığım bir teorisine göre, hedef maça kaybederek gelmek daha iyidir.

bjk son bilmem kaç maçta az gol yemiş ve 4-5 maçlık seri ile geliyor.

biz ise avrupa ve tr kupasından elenerek gidiyoruz.

bu durumda gs takımının daha konsantre olup, reaksiyon vermek için çok daha fazla sebebi var.

tabi takım bu reaksiyonu veremeye de bilir fakat bunu beklemek son derece doğal.

taraftarın da beklentisi düştü. şu maçtan önce her şey adım adım lehimize işliyor gibi.

270 dakikadır ne oynadığımız belli değil. Rakipler kaptıkları her topta kalemize geliyorlar. En büyük şansımız bu hafta büyük maç olduğu için ciddiye almama durumu olamaz. Hocam gerekirse üçlü oyna Kaan'ı sağ bek oynatma. Hem ona hem bize yazık.

270 dakikadır ne oynadığımız belli değil. Rakipler kaptıkları her topta kalemize geliyorlar. En büyük şansımız bu hafta büyük maç olduğu için ciddiye almama durumu olamaz. Hocam gerekirse üçlü oyna Kaan'ı sağ bek oynatma. Hem ona hem bize yazık.
Prag maçında oliviera denen vitaminsiz girdi 3 luye döndük 3 gol yedik.Kimle 3 lu oynayacak.Bence en ideali torriara ve Kaan Ayhan dirençli 2 orta saha.Mertens kesinlikle oynamalı

Prag maçında oliviera denen vitaminsiz girdi 3 luye döndük 3 gol yedik.Kimle 3 lu oynayacak.Bence en ideali torriara ve Kaan Ayhan dirençli 2 orta saha.Mertens kesinlikle oynamalı
Üçlü derken stoper hattından bahsettim. Yoksa Mertens şu anda kadroya yazılacak ilk 3 kişiden biri.

bence bizim asil problemimiz, dogru dürüst atak yapamiyoruz. attigimiz gollerin cogu duran top.

cok pas hatasi ve panik futbol oynuyoruz.

takimda ne yaptigini bilen ve oynadigi oyun modern futbola benzeyen bir Köhn vardi dün.

Biz takım olarak çok dağınık bir takımız, ortamız yok, oynadığımız futbol kaos futbolu. Bu oyun dandik takımlara karşı başarılı oluyor ama biraz koşan ayağa pası iyi yapan bir takımla karşılaşınca tüm defolarımız ortaya çıkıyor. Bu da hoca kaynaklı bir durum, tabi yönetim de transferde çok fazla hata yapınca buna çanak tutuyor. Ligimiz gerçekten çok kalitesiz bir lig ve bunu Avrupa'ya çıkınca daha net anlıyoruz. Eğer ideallerimiz şampiyonlar liginde başarı bir takım yaratmaksa bu şekilde olmaz farklı bir futbol anlayışı denemeliyiz. Elimizde 10 tane Boey yada Barış Alper varsa oynayalım bu futbolu ama yoksa da takımın oynayabileceği tarzda bir düzünleme şart.

@Uğur İz üstadın son derece katıldığım bir teorisine göre, hedef maça kaybederek gelmek daha iyidir.

bjk son bilmem kaç maçta az gol yemiş ve 4-5 maçlık seri ile geliyor.

biz ise avrupa ve tr kupasından elenerek gidiyoruz.

bu durumda gs takımının daha konsantre olup, reaksiyon vermek için çok daha fazla sebebi var.

tabi takım bu reaksiyonu veremeye de bilir fakat bunu beklemek son derece doğal.

taraftarın da beklentisi düştü. şu maçtan önce her şey adım adım lehimize işliyor gibi.
Uğur'un teorilerine çok itibar etme

Sag bek sıkıntısı yüzünden takımda oyuncular farklı yerlerde oynuyor.Yapilan başarısız transfer hamleleri yüzünden hem Avrupa dan hem kupadan elendik .Şimdi sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyoruz yenersek lig yarisi belki kırılacak ama sağ bekimiz gene yok .
Çok basit bir hamle yapsaydık dubua hamlesi hem Avrupa da hemde kupada devam ediyor olabilirdik.
Tete zaha ziyech alıp sağ kanada barışı sola keremi yaziyorsak bunun hesabını biri vermeli.
Bu maç için Okan hocamız bir taktik geliştirmeli çünkü rakipler bizi çözdü

Umarım hoca sağ bekte kaan'ı oynatmak gibi bir hata yapmaz. Adam fizik olarak bitik durumda bu saatten sonra anca son 10-15 dkda oyunu tutmak için orta sahaya atabileceğin bi adam olur daha fazlası olmaz.Kadro aşağı yukarı belli artık bireysel olarak oyuncuların ağırlık koyması da gerekiyor

Antalya ve Karagümrük maçlarındaki futbol devam ederse kalan 11 maçta 5 galibiyet bile mucize olur oyuncuların ve hocanın bir şeyler yapıp bu durumdan çıkarmaları lazım bizi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağıra bağıra mağlubiyet geliyor. Takım fiziken düşüşte aynı zamanda mental olarakta iyi değiliz herkes abuk sabuk işler yapıyor sahada.
1 puan alabilirsek eğer iyi olur bizim için çünkü burun buruna giden yarışta her puan önemli. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin zaten kalan fikstürümüz rahat.

Geri
Üst Alt