⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

3 stoperimiz de çok iyi o yüzden mecbur oynamalılar zaten Barış'da sağ bekte uçup kaçmıyor, Sanchez de illa farklı artılar sağlar sağ bek oynamalı, Kaan'ı orta sahaya, Barış'ı ileri almalıyız artık bir dokunuş gerekiyor belli ki sonuçlardan en azından deneyip kaybedelim, aynı şeyi yaparak kaybedersek hoş olmaz.

Muslera

Baris Nelsson Abdül Köhn

Torreira Sanchez

Kerem Mertens Kerem

İcardi

muslera
k.ayhan davidson nelsson böhm
torreira kerem
barış mert kerem
icardi.

b00246e4773304f552a25efa5d6477972979931.jpg
Bize fark yedirtecek 1 kadro

Demirbay'ın bu maçta iyi oynama ihtimalini oldukça düşük görüyorum.

Bağıra bağıra mağlubiyet geliyor. Takım fiziken düşüşte aynı zamanda mental olarakta iyi değiliz herkes abuk sabuk işler yapıyor sahada.
1 puan alabilirsek eğer iyi olur bizim için çünkü burun buruna giden yarışta her puan önemli. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin zaten kalan fikstürümüz rahat.
25.webp

3lü kadro yapmayı bırakalım lütfen. 3lü savunma uzun süre antreman ve alışkanlık gerektirir öyle sahaya atayım 3 stoper oynasınlar diyebileceğimiz bir sistem değil.

umarım dünkü maçtan dolayı Bjk'de gereksiz bir kafa rahatlığı oluşmuştur ve kapasiteleri üzerinde saçmalayıp maçı lehimize çevirecek hataları yaparlar hem mental hem oyun içinde.

şampiyonluk meşalesinin yanacağı maç bu kazanırsak

Ligin 3'de 2'si bitti hatta sonu geliyor ve halen ideal 11'imiz yok hep bir yerler eksik kalıyor ya sağ bek ya sol bek ya forvet...

Beşiktaş'ın son 3-4 maçını izledim stoperleri orta sahada baskıya çıkarıyolar mümkün olduğunca sert oynamaya çalışıyolar bizim son 3-4 haftadaki en büyük sıkıntımız da hücum oyuncularına yolladığımız topların ani baskıda top kaybına dönüşmesi. O yüzden sırtı dönük top alırken oyuncuların olabildiğince dikkatli olması lazım. Orta sahalarında Gedsonun olmaması büyük avantaj yerine oynayacak amartey de salih de o dinamizmi sağlayamaz musrati zaten kağnı gibi bir adam top dağıtmaları vs iyi de ne sertliği var ne de dinamizmi bizim Nzonzi gibi eski tip 6 numaralardan. Hücum yönünde hiçbir şey üretemiyorlar tamamen rashicanın ortalarına ve semih'in şapkadan tavşan çıkarmalarına bağlılar. 1 gol atarsak geçen seneki gibi dönebileceklerini zannetmiyorum.

Geri
Üst Alt