- 6 Eylül 2014
- 93.472
- 64.315
- 4.608
Bu iddia bir halt bilmiyorOranlar doğru reis![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iddia bir halt bilmiyorOranlar doğru reis![]()
Geçen seneki maçı açıp tekrar izledim. Maçı Gedson alıyor baştan aşağı. O gün Gedson olmasa yine alırmışız. Ayrıca pozisyonumuz yok gibi gözükse de tüm toplarda son paslar çok kötü. Vasat bile değil çok kötü. Vasat bir pas çıksa bile 3 gol rahat ataacağımız bir maçmış.Beşiktaş'ın son 3-4 maçını izledim stoperleri orta sahada baskıya çıkarıyolar mümkün olduğunca sert oynamaya çalışıyolar bizim son 3-4 haftadaki en büyük sıkıntımız da hücum oyuncularına yolladığımız topların ani baskıda top kaybına dönüşmesi. O yüzden sırtı dönük top alırken oyuncuların olabildiğince dikkatli olması lazım. Orta sahalarında Gedsonun olmaması büyük avantaj yerine oynayacak amartey de salih de o dinamizmi sağlayamaz musrati zaten kağnı gibi bir adam top dağıtmaları vs iyi de ne sertliği var ne de dinamizmi bizim Nzonzi gibi eski tip 6 numaralardan. Hücum yönünde hiçbir şey üretemiyorlar tamamen rashicanın ortalarına ve semih'in şapkadan tavşan çıkarmalarına bağlılar. 1 gol atarsak geçen seneki gibi dönebileceklerini zannetmiyorum.
Bizim en buyuk sikintimiz bu dunku mactada Karagumruk oyunculari hep adam adama bastilar cok yakin temasli oynadilar bizimkiler cok top kaybetti. Baskili oyuna karsi tek paslarla ayaga oynayip hizli cikmamiz lazim ama bizim oyuncularda teknik yok top ayaga geldi mi mermi gibi sekior yumusatayim diyen yok. Torreira top dagitimi konusunda one cikmali Kerem Demirbayla birlikte.Beşiktaş'ın son 3-4 maçını izledim stoperleri orta sahada baskıya çıkarıyolar mümkün olduğunca sert oynamaya çalışıyolar bizim son 3-4 haftadaki en büyük sıkıntımız da hücum oyuncularına yolladığımız topların ani baskıda top kaybına dönüşmesi. O yüzden sırtı dönük top alırken oyuncuların olabildiğince dikkatli olması lazım. Orta sahalarında Gedsonun olmaması büyük avantaj yerine oynayacak amartey de salih de o dinamizmi sağlayamaz musrati zaten kağnı gibi bir adam top dağıtmaları vs iyi de ne sertliği var ne de dinamizmi bizim Nzonzi gibi eski tip 6 numaralardan. Hücum yönünde hiçbir şey üretemiyorlar tamamen rashicanın ortalarına ve semih'in şapkadan tavşan çıkarmalarına bağlılar. 1 gol atarsak geçen seneki gibi dönebileceklerini zannetmiyorum.
BerkanTorreira'nin yanına kimi alacaksın?
Mertens iyi oynarsa kazanırız. Kötüyse puan almamız mucize olur. Mertens hucumun en az%50si. O kötüyken bok gibi oynuyoruz
Bu ne hocamGünay
Zeki Davinson Abdülkerim Köhn
Ndombele Torreira Ziyech
Zaniolo Icardi Zaha
Türkçemize özen gösterelim bu ne kardeş BeNeLux forumu mu burasıImitaties verheerlijken het origineel.
Türkçemize özen gösterelim bu ne kardeş BeNeLux forumu mu burası