SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

averaj korkusu
maç başında 5 puan geride olma stresi

pendik ya puan alırsın ya düşersin.

Son bir şarkı. Bir ihtimal var o da puan kaybı mı dersin?

5 puan geri düşmelerine izin vermezler ms 1 banko

antep bjk - antebin varolma maçlarından biri
bu maç pendik için aynı şekilde.
TS - karagümrük maçıda var

alt tarafın adayları bu hafta netleşir gibi.

Ulan bir beklentim yok. Yeniliyorsanız da fark yemeyin. Haysiyetli şerefli mağlubiyet alın. Adamın asabını bozmayın.

Artık umrumuzda olmasın şu ifb günün galibiyetinden sonra. Hatta yokmuş gibi davranalım böyle bir takım.

Biz kazandığımız sürece bu ibnetosların ne yaptığı umrumda deel.

Fenerbahçe evinde hiç beklenmedik maçlarda zorlandı. Yine aynısı olabilir ki pendikspor'a acil puan lazım.

Fb puan kaybedip tüm ağırlığını köyferansa verecek hissi geldi

Erken gol bulamazlarsa strese girerler. Erken gol bulurlarsa da maçı alırlar bir şekilde. Bana çok 2-2 maçı gibi geliyor ama bakalım.

Stresi kaldırabilecek takım değil bunlar. Zaten kaldıramadılar da. Var hakemleriyle bugünlere gelebildiler.

Hani olur da bir puan kaybi olursa, suyun karsi tarafini atese verirler bugun

Erken gol bulamazlarsa strese girerler. Erken gol bulurlarsa da maçı alırlar bir şekilde. Bana çok 2-2 maçı gibi geliyor ama bakalım.

Stresi kaldırabilecek takım değil bunlar. Zaten kaldıramadılar da. Var hakemleriyle bugünlere gelebildiler.
pendik defansını yol gecen hanı yapmazsa olabilir - ama zayıflar epey yav.

Macta umut var bence pendik maci 2. yariya tasimayi basarirsa yorgun fener sapir sapir dokulur ankaragucu gibi iyi bir defans iyi cikislarla feneri geri kosturan her takim gol ve goller atar bu kadar net hakem yardimi olmasa yenemezler ama hakemle yeneceklerdir haftaya trabzon maci ligi bitirebilir o macin hakemi umarim halil umut meler olur

İlk yarı fişi çekip TS maçı için aktif dinlenmeye geçerler.

Şikeciler son maçlarda hiç kasmadan skoru alıyor buda aynı olur. Yorulmadan yenerler

Geri
Üst Alt