SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

Lpool maçına geçecegim tek senaryo fenerin ilk yarıdan 3 atacagi senaryodur

Umut nayır oynayacak mı?
Oynamama maddesini koymuş olabilirler çünkü.

Badour Ndiaye'nin günü olur mu ?

Hakemlerle kazanacakları bir başka maç olacak bugün. Avrupa’daki “büyük” başarıdan sonra iyice kollanacaklar.
VAR hakemi açıklandığında belli olur.

Avrupa’daki “büyük” başarı
TS maçının korkusundan kadıköyde 4 yemesinlerde hekresi dinlendirip. bari ülke puanı gelsin o ilk maç sonucundan - zaten kupayı alabilecek mantalite ve psikolojileri yok

1-1 veya 2-1.

Gerçi ne zaman böyle desem net 4.5 üst oluyor.

ben perşembe günüm maçı ya da özetini falan izlemedim.

USG nasıldı (vasfi çok istiyordu o takımı - zaten akıbeti turun ordan belli olmuş :D )
Fener nasıldı - bir halt oynadı mı yoksa zaten USG vasat seviye gibisinden tüm maç kontrol fenerde miydi

Açıkçası tek beklentim fark olmasın , averaji duzeltmisken tekrar açılmasın. Şu an 3 averaj var aramızda 2-0 falan bitsin maksimum.

Midstjö olaydı keşke - Ndiaye+ Midstjo ortasahası problem olabilir derdim belki.

defansları çok felaket ama ya... yani pendik kadıköyde 5 atsa , 6 yer gibi defansları var.

Fenerbahçe'de 5 oyuncu Pendikspor maçında sarı kart görmeleri halinde Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecek.

🟨 Michy Batshuayi
🟨 Dusan Tadic
🟨 Sebastian Syzmanski
🟨 Rodrigo Becao
🟨 Cengiz Ünder

1710061157293.webp

Persembe avrupa maci 3-0 olsa da dakika 80 e kadar mac baya yorucu gecmisti fb icin. Bu macta merak ediyorum rotasyon yapacak mi kaloriferci iso. Pendik oyunu tutsa mac ilerledikce puan alma ihtimali baya artar. İlk 15 20 dk baya baski yerler bakalim. Umudum pek yok ama bu beyinsizler bayilir puan kaybetmeye boyle maclarda

"Fenerbahçe-Pendikspor" maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Alper Çetin oldu.

Geri
Üst Alt