SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

Bunlar puan kaybetti mi ligi salıp Konferans'a ağırlık verebilir. Zaten dünkü maçtan sonra ayak yapmaya başladılar "Süper Lig'in gerçekçiliği yok" falan demeye. Biliyolar kan kokusunu almış bir GS'ye yetişemeyeceklerini lige çamur atıp Konferans zurnuvasını yüceltmeye başladılar

Konferans'ı önemserlerse alabilirler ciddi söylüyorum. En güçlü takımlar Aston Villa PL'de 4. olup Konferans'ı salabilir zaten yedek çıkıyorlar. Fiorentina geçen sezon Başak tarafından osurtulmuş bir takım. Lille de Ts'de bile tutunamayan Yusuf Yazıcı'nın banko oynadığı bir takım. Molde'yi yüzde 40'ımızla eledik. Hepsi leş bunların

O yüzden erken kopmaları hoş olur mu bilemedim.
@Oral Sever üstad ugur iz gördügün üzere fener kazansin diyor. Görüslerin neler

Hatay ve sg maçlarında kasmadan aldılar işte skoru
Son iki maç diyelim reis öncesi sıkıntılıydı

Hatay zaten paf takımları bence onu da salla

Pendik az iyi savunma yapsa zorlayabilirdi ama çok kötü savunma hatları

Bakalım matematik yalan söyleyecek mi.

Şöyle ki;

Şaibeli Karagümrük maçından sonra fb oynadığı üç maçı kazanıp bir maçta berabere kalarak ilerliyor. İşin ilginç yanı bu süreçteki tüm beraberlikler iç sahada. Daha da ilginç yanı sırasıyla 0-0/1-1/2-2 sonuçları ortaya çıkmış durumda. fb üç mactir kazanıyor ve sıradaki maçı iç sahada. Ne dersiniz 3-3 gelir mi bu sefer.
Maçın hakemi de Kadir Sağlam. Geçen sezonki 3-3'lük İstanbulspor maçının hakemi de Kadir Sağlam'dı. Enteresan :D

böyle bir totem var

IMG_0148.webp

Bunlar puan kaybetti mi ligi salıp Konferans'a ağırlık verebilir. Zaten dünkü maçtan sonra ayak yapmaya başladılar "Süper Lig'in gerçekçiliği yok" falan demeye. Biliyolar kan kokusunu almış bir GS'ye yetişemeyeceklerini lige çamur atıp Konferans zurnuvasını yüceltmeye başladılar

Konferans'ı önemserlerse alabilirler ciddi söylüyorum. En güçlü takımlar Aston Villa PL'de 4. olup Konferans'ı salabilir zaten yedek çıkıyorlar. Fiorentina geçen sezon Başak tarafından osurtulmuş bir takım. Lille de Ts'de bile tutunamayan Yusuf Yazıcı'nın banko oynadığı bir takım. Molde'yi yüzde 40'ımızla eledik. Hepsi leş bunların

O yüzden erken kopmaları hoş olur mu bilemedim.
köyferansa konferans yazdığın yerler hariç tüm yazdıklarına katılıyorum(y)

Benim tüm konsantrasyonum trabzon ile yapacaklari macta. Olurda burdan bir kayip cikarsa cok ama cok sasiririm

fener 3-0 gibi bir skorla alır bu maçı , hayallerinizi anlıyorum ama Aragorn'un da Kara Kapının önünde dediği gibi "bugün o gün değil"

Her ne kadar pendik kaybettiğinde düşecek olsa da fenerin burda puan kaybetmesine izin vermez hakemler
Hakemlere rağmen yenebilecek rakiplerde puan kaybederler bundan sonra
Gerçi tüm kayıplara hakemlere rağmen ya

Febe 2-3 atar boşuna heves yapip hayal kirikligina ugramayin

L.pool- city maci varken de bu maci izlemezsiniz herhal?

Ya istediği kadar seri olsun Pendik defansı o kadar kötü ki 4 tane atsalar 5 tane yerler ..Akşam liverpool-city maçı var Allah'tan kazara da olsa şu maça bakmak zorunda kalmam

Geri
Üst Alt