SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

Bu tiyatroda emeği geçen küçüğünden büyüğüne herkesi Allah bildiği gibi yapsın

Pendik penaltı olduktan sonra çekilecekti. Bir sezonda 2 takım maçı bırakmış olacaktı. Kulüp yarın güçlü bir avukatlık şirketiyle anlaştığını duyurup şike dosyası hazırlamaya başlaması lazım. Birilerini korkutmadan olmaz bu iş. Bir şekilde takılmış olsaydık bu laleleri 100 puanla şampiyon yaparlardı.

Her seferinde daha NE KADAR REZİLLİĞE bağlayabilir en fazla diyorum...2 dakikada oluyor her şey

Hislerimi dile getirsem hakem hakkında hapis cezası alirim

VAR'daki Erkan Engin'in temas anı olmayan kareyi hakeme "temas anı" diye göstermesi, yani sahte kanıt uydurması ile ilgili ortalığı yangın yerine çevirmezsen tüm hakemler böyle olur.

Bakın o VAR kayıtları açıklandığı anda o hakem hakkında Türk futbol tarihinin en ağır açıklaması yapılmalıydı, o hakem bir daha amatör kümede gözlemci bile yapılırsa milyonlarca GS taraftarını TFF binası önüne davet edeceğimizi ve o hakem her türlü görevden sonsuza kadar azledilene kadar TFF önünde milyonların nöbete devam ettirileceğini falan açıklamalıydık. Sonra da ertesi gün tüm yönetim eksiksiz savcılığa giderek "kasıtlı şekilde sahte kanıt uydurma" suçu duyurusunda bulunmalıydık. O hakemin şüphelinin cebine/evine/arabasına sahte kanıt yerleştiren polisten farkı yoktu... Sessiz kaldık maalesef...

Adamlara galibiyet hediye edildiği yetmedi averaj bile kastırdılar... 6 attığımız hafta sadece 1 averaj kapatabilmiş olduk... Bu işin sonu bizim sahadaki maça 2 takımı eşit puanda çıkarıp, o maçı da bir şekilde berabere bitirip FB'yi averajla şampiyon yapmaya doğru gidiyor.

Yalnız kimsede duyarlılık kalmamış alistirdilar herkesi bu penaltıya kırmızıya ortalığın yıkılmasi lazımdı

artık futbol olarak bitmiş durumdalar görüyorsunuz hakemler devreye girmese maç çeviremiyorlar

ama yine biryerde patlayacaklar

Burada suçlayacağım tek adres bizim yönetimdir.

Yaptırırsan, yaparlar. Müsade edersen, yaparlar.

Sonunda bunu da gördük. Ceza sahası dışındaki müdahaleye penaltı verildi.

Mert Hakan'ın o sozlerinden sonRa ha dayak yemissin ha o lafları yemişsin ne farkı var. Gurursuz herif

Türk futbolunun kanseri, şikeci bir kulüpten daha azını beklemiyordum. Yine yanıltmadılar. Belanızı bulacağınız günü sabırla bekliyorum.

İlk yarı Oster atılması gerekiyordu, penaltı da değil. Çok üzüldüm Pendik lilerin alın terini çaldılar.

Geri
Üst Alt