⚽ SL 23/24 H:29 | Galatasaray 6-2 Rizespor | MS | 8 Mart

suyun öte tarafının mart ayı fikstüründen sonra nisan ayı fikstürüde kol gibi oldu

lakin bizim sakat denen tüm adamları kadroya katmamız lazım artık

Ben bu maçta iyi oyun İSTEMİYORUM, bakın istemiyorum diyorum, beklemiyorum değil.
Bugün stadyumdaki herkesin, oynayan herkesin Melo olmasını istiyorum.
Döve döve, rakibin bam teline basa basa yenelim.

Rize denen bilmem ne şehrinin bilmem ne takımını döve döve yenmeyen Galatasaray a yazıklar olsun.

Ben bu maç için kinliyim, düşmanım, güzel oyun istemem, rakibe cehennem olmalı her santim çim.

Yalnız fena yorum olmuş renkdaş :) umalım ki akşam çekirdekçi ve toktokçu tayfa dolmasın stada

Şikeci magandaları rezil rüsva etmeyen bizden değildir.

Beşiktaş maçındaki gibi bir oyun net puan kaybı yazar. Aslan gibi oynamalıyız. Maçın en ufak hatayı kaldırır yanı yok. Rakip futbol anlamında Beşiktaş'tan daha iyi.

Artık evimizdeki bütün maçlarda derbi atmosferi yaratmalıyız.

Berkan filan 90 dakika defanstta filan oynayamaz. Böyle bir saçmalık yapilmamali

ziyechin dönmesi iyi oldu ,sahada yürüse bile kilit açabilir bize

3 maç sakatlanmayın kendini sahaya verirse kalan maçlarda fener derbisi hariç ciddi anlamda domine eder ligi
aynen abicim öyle ama bizi çok sevdiginden degil araplardan yaglı kontrat istiyor haliyle bizde biraz oynamak zorunda oldugunu biliyor
yoksa ajaxa giip 600 bin euro maaşı istemez

gol atcaz diye arkayı boşlamayalım yeter rahat yeneriz

Maça gidemiyorum maalesef

Gitmek isteyen varsa 416 bloktan devir edebilirim

Icardi kafayı pembe yapmış :red:

Screenshot_2024-03-08-10-21-14-915_com.instagram.android-edit.webp

Bu maç çok zor geçer. Rahat alırız diyen kamillere aldanmayın. Fbnin rakibi de dün şişirip gaza getirdiler boşu boşuna

Bizim maçı bilerek duruşma gününe almışlar şerefsizler.
Nando yine tam konsantre çıkmaz maça. Stoperlerde sakat.
Umarım forvetlerimiz, özellikle İcardi gününde olurlar.

Rize maçı normalde pazar 16:00'da idi sanırım. Daha sonradan cuma saat 20:'a alındı. Bunun sebebi ile ilgili bir açıklama yapıldı mı? @Uğur İz ?

Yani sebep neydi ki? Her iki takımın da ne kupa maçı var ne Avrupa maçı?

Bu ertelemenin duruşma işi ile bir bağlantısı yoksa ben de bir şey bilmiyorum.

Geri
Üst Alt