Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.938
- 17.314
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'dan elendik diye Fb ile aynı gün yapmamıza gerek kalmadı. Fbnin avrupa maçı olduğu için sadece pazar'ı müsait. Bizi değiştirdiler o yüzden diye düşünüyorum ama Cumartesi yerine Cuma yapmaları hoş bir şey değilRize maçı normalde pazar 16:00'da idi sanırım. Daha sonradan cuma saat 20:'a alındı. Bunun sebebi ile ilgili bir açıklama yapıldı mı? @Uğur İz ?
Yani sebep neydi ki? Her iki takımın da ne kupa maçı var ne Avrupa maçı?
Bu ertelemenin duruşma işi ile bir bağlantısı yoksa ben de bir şey bilmiyorum.
cumartesi yap, hadi illa hafta içi oynatacaksan pazartesi yap. yani komplo teorilerine pek inanmam ama cuma yapmalarını manidar buldum açıkçası.Avrupa'dan elendik diye Fb ile aynı gün yapmamıza gerek kalmadı. Fbnin avrupa maçı olduğu için sadece pazar'ı müsait. Bizi değiştirdiler o yüzden diye düşünüyorum ama Cumartesi yerine Cuma yapmaları hoş bir şey değil
bu bizim istanbulspor maçının var hakemi değil mi? geçmişine baktım öyle pek bir skandalı yok gibi.Diğerleri ifşa olunca altyapıdan yeni birini çıkarmışlar.
Ben hatırlamıyorum ismini ilk defa duydumbu bizim istanbulspor maçının var hakemi değil mi? geçmişine baktım öyle pek bir skandalı yok gibi.
twitter anelizcilerinin gazına geldikHani jülüa fark atıyordu cafer
Uzaaaabi hiç hevesim yok
dünkü maçtan ötürü sanırım
sizde durumlar nasıl ?
Şöyle bir haber mevcut alakasız ama ilginçDiğerleri ifşa olunca altyapıdan yeni birini çıkarmışlar.
abi hiç hevesim yok
dünkü maçtan ötürü sanırım
sizde durumlar nasıl ?
Fbli taraftar bile hocasına bakıp 2 kupayı da alacağına inanmıyoKupanin bi kulpundan tuttular herkesin morali bozuk tek sen değil