⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Farklı bir taktik mi denedik, rotasyon yapıp oyuncuları mı dinlendirdik, takım oyununu geliştirip farka mı gittik, farklı hücum varyasyonlar mı denedik
Hayır

En kötü rakibe aynı oyuncular ve hep aynı taktikle oynayıp zar zor yendik, ve yine dünya kadar da pozisyon verdik

Başka bir şey de denemediğine göre benim artık umudum kalmadı
Böyle bir taktikle olmayacağını hiç görmeyecek

Zaha bu maçta çok iyi paslar attı 2 tane pozisyona soktu iyidi bence. Ha çalıma girmedi, topla dripling yapmadı diye bu eleştirileriniz ise bu zeminde iyi ki yapmadı sakatlık çıkacak diye korktum şahsen.

Transfer döneminde neden bu kadar kanat oyuncusu aldık, resmen kanatsaray olduk diyorduk ya sorunun cevabını bugün fazlasıyla almış olduk. Tete olmasa sıkıntı olurmuş.

musleranın popsundan yavaşlamasaydı girseydi o 2 ataklarından biri 1-1 bitseydi ...

u maçları 2 3 net çözcen baba, adamlar bu sezon izlediğim en kötü takımdı.
Ofsayt ama albülkerim 10 cm geride olsaydı.. Demirbayın şutu 5 cm alttan gitseydi..
Geçen senenin benzerini yaşıyoruz ligi erken açtığımız halde bunu yapıyoruz. Oturacağını umut ediyorum.

Kaçan basit pozisyonlar benim de canımı çok sıkıyor.

Şu oyunu beğenenlerin hayatında izlediği bir diğer lig sanırım Zimbabve filan. Aksi halde haftada bir herhangi bir Avrupa ligi'nin özetlerini 5 dakika izleyen birinin her bizi izlediğinde kanser olmaması imkansızdan da öte bir durum.
İyi oynuyoruz ha. Vay be.
Heleki İstanbula karşı bu oyunu beğenenler aynı oyunu cl liginde oynasin begenecekmi yoksa tv yi yarıda mi kapatacak merak ediyorum. İyi fln oynamadık rezaletdik.

Zahaya bk atıp durmayın, adam kaç tane pas arası yaptı, her aldığı topu dikine oynadı, adamın aldığı her pas 1 metre gerisine geliyor, koşu yoluna atan adam yokki, burda esas büyük sıkıntı Angelinho. Ömrümde buladar berbat bir sol bek görmedim, açtığı ortalar ya rakibe çarpıyor yada 80 metre yukarıya atıyor, göyaa süper orta açarmış zart zurt.

Sahayi boyayan capsiz islerini duzgun yapmayan sahtekarlari basin toplantisinda hem futbolcular hem Okan hoca gundeme getirmeli. Ulke degil dingonun ahiri. Isini helaliyle yapani mumla aramak gerekiyo. Bu sahada daha fazla gol atilabilirdi, atilmaliydi, ama niye boyle agir cekim oynadik diyede takimi suclamak dogru degil.

Saçma sapan bir maç,stadyum ve saha! Bittiğini görmek ve liderliğe yerleştiğimizi görmek dışında güzel bir şey yok!

Yine çok rahat bir galibiyet alacağımız maçı strese soktuk.

Neyse kazanmak önemliydi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt