- 16 Haziran 2010
- 191.332
- 134.244
- 6.478
Yok o kadar da degil, sezonu bitirsin ben ipleri kopartalim demiyorum. Kulagi cekilmeli, bir uyari alinmasi gerek.İstifa gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok o kadar da degil, sezonu bitirsin ben ipleri kopartalim demiyorum. Kulagi cekilmeli, bir uyari alinmasi gerek.İstifa gelmeli
Cok kotu cunku zahanin gecmisini biliyoruz muhtemelen falcao gibi olacak eski zahanin kirintisi bile yok zaha iyi oynadiysa kerem messi gibi oynuyorZaha cok kötü vs diyenler hangi maci izledi acaba yaw adamin attigi paslarla gol pozisyonuna girdik..
Maalesef öyleteknik ekibe yazar kimse kusura bakmasin
Yuhhh adamın saçı bile boyanmış. Ahlaksızlık bu işte.şu şekil zeminde oynanmış maç, halen oyun diyorsunuz. adamlar boyamış yav tam yeni türkiye icraati.
Ekli dosyayı görüntüle 221327
Ofsayt ama albülkerim 10 cm geride olsaydı.. Demirbayın şutu 5 cm alttan gitseydi..musleranın popsundan yavaşlamasaydı girseydi o 2 ataklarından biri 1-1 bitseydi ...
u maçları 2 3 net çözcen baba, adamlar bu sezon izlediğim en kötü takımdı.
Heleki İstanbula karşı bu oyunu beğenenler aynı oyunu cl liginde oynasin begenecekmi yoksa tv yi yarıda mi kapatacak merak ediyorum. İyi fln oynamadık rezaletdik.Şu oyunu beğenenlerin hayatında izlediği bir diğer lig sanırım Zimbabve filan. Aksi halde haftada bir herhangi bir Avrupa ligi'nin özetlerini 5 dakika izleyen birinin her bizi izlediğinde kanser olmaması imkansızdan da öte bir durum.
İyi oynuyoruz ha. Vay be.
Kafasiyla rakibe uzatti topu. Gerci okadar önemli degil önlibero olarak kerem demirbayin yerine bile oynayabilir sertlik katar.bir tanesi rakibi karşılarken çok kolay geçildi demirbay da çok kolay geçildi muslera sağa yatıp çıkardı ilk yarı diğeri hangisi
Gormedim ama yonetim kulagini da cekmiyor.yok daha neler. Islıklanınca düzelen bir tane şey gördün mü?
Zaha cok kötü vs diyenler hangi maci izledi acaba yaw adamin attigi paslarla gol pozisyonuna girdik..