⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Yenilgi gibi galibiyet oldu benim için. Kaybettiğimiz bir çok maçta bugünkü gibi sinir olmamıştım.

min. 4 atmamız lazım şöyle takımlara
onun yerine
son dk kanser olarak izliyoruz
Ben hep bunu söyledim kabul ettiremedim bazı arkadaşlara. Geçen sene 14 mac seri yaptığımızda da benzer oyun vardı kaç maçta. Lig için eyvallah ama ayni kadroyu benfica hocasına ver bak sana neler izlettircek.Takim 3 aydır bir uyum yakalayamadi bunu anlayamıyorum

Ligdeki belkide en iğrenç iki deplasmanı üst üste oynadık bunun da etkisi var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eee her şeyi ıslıklamanın anlamı ne. Islıklanacak durum Ö.Bayram durumu olmalı
Ben genel olarak isliklamayi ters buluyorum zaten ama istisnali durumlari da es gecmemek lazim. Bir takim dusunun, son yillarin en klas oyunculari almis, sampiyon olmus onceki sezon, ayni ekip devam ediyor, ama futbol olarak ustune koyamiyor. Elin adami firsati yakaladi mi 7-8 tane atip yolluyor Bayern gibi. Bizim Istanbulspor ile daglar kadar kalite farki var. Hangi maci rahat yenmeyi dusunuyorlar ki? Su macta normalde Icardi hattrick, Kerem 2 gol, Mertens 1 gol, Tete 1 gol falan atip mac bitmeli.

Bu Zaha, Bakambu ne zaman hazır olacaklar?
Kabak tadı vermeye başladı artık.
Oyuncularda bir gerginlik var gibi son maçlarda. Hemen hemen hepsinde var bu. Rahat değiller.

Toreira ve Boey olmasa şu an yarışta değildik Okan hoca inanılmaz şanslı bu takım 3 kere kopardı ligden normal şartlarda.. hiçbir şeyi duzelttigi yok bu 2 herif zaten yarı takım gibi üstüne keremle İcardi de kipirdandigi an maç kazaniyorz böyle ben de yonetrm hocam kendine gel

Ben genel olarak isliklamayi ters buluyorum zaten ama istisnali durumlari da es gecmemek lazim. Bir takim dusunun, son yillarin en klas oyunculari almis, sampiyon olmus onceki sezon, ayni ekip devam ediyor, ama futbol olarak ustune koyamiyor. Elin adami firsati yakaladi mi 7-8 tane atip yolluyor Bayern gibi. Bizim Istanbulspor ile daglar kadar kalite farki var. Hangi maci rahat yenmeyi dusunuyorlar ki? Su macta normalde Icardi hattrick, Kerem 2 gol, Mertens 1 gol, Tete 1 gol falan atip mac bitmeli.
Okan ın takımı hep böyle ama. Geçen sene de böyleydi sonra başakşehir e patladıktan sonra yaldır yaldır gidildi.

Geri
Üst Alt