⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Bugün bir açıklama yapılmalı.
Ama Çarşamba günü yalı çocuğu basın toplantısı düzenleyecekmiş. Orada sanırım yine 10 senerdir Şampiyon yapılmadakları ve mağdur olduklarına anlatıp bize sallar her zamanki gibi.
Yani bugün açıklama yapılmayacaksa Perşembe günü bunların lehine yapılan bütün hakem hatalarını gösterip nasıl kollandıklarını hatırlatmalılar.
Trabzon'u provoke eder. Saha dışına çıkmalarını sağlamaya çalışır. Gergin olan Fener olmasına rağmen gerginliği Trabzon'a atmaya çalışırlar. Birebir tepe siyasetin taktikleriyle oynuyorlar bu sezonu.

Trabzon'u provoke eder. Saha dışına çıkmalarını sağlamaya çalışır. Gergin olan Fener olmasına rağmen gerginliği Trabzon'a atmaya çalışırlar. Birebir tepe siyasetin taktikleriyle oynuyorlar bu sezonu.
Algı olayını çok iyi yapıyorlar kesinlikle,baskın basanindir şeklinde hareket ediyorlar bizimkilerin sesi çıkmadan çarşamba çıkacak bize sallayacak ve hakem olaylarını temizleyecek, adam artık çok iyi.biliyor ne yaparsa yapsın ses cikmayacagini

Berkan olmaması lazım iyi niyetli fakat stoper olmadığı için kademe olayını çok iyi bilmiyor ayrıca kasimpasa çok fazla kale önünde oynayan şut çeken takım bize direkt kesici stoper lazım yani sakatlardan biri fedakarlık yapacak yoksa çok pişman oluruz
İstediğim kadro değil beklediğim kadro bu

Oynayacak durumdalarsa tabii ki Davinson ya da Apo oynasın isterim ama böyle bir risk alıp atıyorum sezonu kapattırsak pek hoş olmaz. Zaten ikisi de milli takıma gidip oynayacak ayrıca

Algı olayını çok iyi yapmalarının sebebi siyasi yetenekleri değil

Şerefsizin birinin harcadığı para + bu algının yalan olduğunu bile bile peşinden gidecek kadar vicdanını karartmış milyonlar

Özetle paraları çok ve sayıları fazla yoksa ekstra bir becerileri yok yani

Algı olayını çok iyi yapmalarının sebebi siyasi yetenekleri değil

Şerefsizin birinin harcadığı para + bu algının yalan olduğunu bile bile peşinden gidecek kadar vicdanını karartmış milyonlar

Özetle paraları çok ve sayıları fazla yoksa ekstra bir becerileri yok yani
Ali algı yapmak için emin ol milyon liralık ihtiyaç yok 1 tane ağzı düzgün laf yapan içi boş cümleler kurmayan yoneticin olsun yeter ,o milyonlarla algı yapanlar saatlerce ayni şeyleri boş cümlelerle konuşurlar ama sen doğru zamanda doğru kişiyle bir cümle kurarsan hopp noluyor denir bunu biz erdenle yaptık ve o adamida kendi camiamız susturdu Okan Hoca ve takıma sabır diliyorum bundan sonra

Ali algı yapmak için emin ol milyon liralık ihtiyaç yok 1 tane ağzı düzgün laf yapan içi boş cümleler kurmayan yoneticin olsun yeter ,o milyonlarla algı yapanlar saatlerce ayni şeyleri boş cümlelerle konuşurlar ama sen doğru zamanda doğru kişiyle bir cümle kurarsan hopp noluyor denir bunu biz erdenle yaptık ve o adamida kendi camiamız susturdu Okan Hoca ve takıma sabır diliyorum bundan sonra
Erden Timur'dan ziyade Ünal Aysal bu konuda çok başarılıydı

Ama onun adı algı olmuyor

Algı yapmaktan kasıt gerçekleri çarpıtıp kendi belirlediğin gündemin konuşulmasını sağlamak

Senin yöneticilerin ne kadar ustaca demeç verirlerse versinler basın ve sosyal medya parayla satın alınmış durumda, o yüzden sayıları da fazla olduğu için istediklerini konuşuyorlar işte

Kaan, Davinson, Apo' dan birinin bari sağlıklı şekilde yetişebilmesi çok fark eder.

İyice dinlenme imkanı bulan takım, Rize maçındaki kollektif ruh ve iştahla oynarsa, bu ligde herhangi bir takıma karşı sorun yaşama ihtimali pek yok ama KP sahayı iyi parselleyen, hücumda etkili olabilen bir takım ne de olsa...

Dinlenmenin en çok da son maçta belki de tek aksayan oyuncumuz olan Aktürk' e yarayacağını umuyorum; zira adeta şuursuzca eylemlere girişmesini, fiziksel ve mental yorgunluğun birikimine bağlamaktayım. Takımın zaten iyi olduğunu, ille kendisinin kurtarıcılığına ihtiyaç duymadığını idrak edecek ve sihirbazlık denemelerinin dozunu azaltacaktır...

Bence Kerem Aktürkoğlu kendini bulmak adına transfer olmalı yazın

Skorun önemli olduğu iyi oyun beklemediğim bir maç

Bence Kerem Aktürkoğlu kendini bulmak adına transfer olmalı yazın
Bunun için fazla ümitli olmamanı öneririm. Çok iyi bir takıma gitmesi zor. Belli yeteneklerinin yanı sıra bariz defolarının da bulunduğunu izleyen/izleten kulüpler illa ki görüyordur. Tavanı aşırı yüksek bir futbolcu değil ve artık 25,5 yaşında...

Osuruktan bir yere gitmek istemeyecektir, gitmesin de zaten. Böyle aidiyeti yüksek, 'ciğerden' oynayan adamı nereden bulacaksın da kaça alacaksın? 20-30 bonservis, 3-5 maaş verecek lüksümüz halen de yok. Temel fundamental eksiklerini gideremez ama oyun mentalitesinin tam oturmasıyla bizim için bulunmaz adam olur yine...

Bunun için fazla ümitli olmamanı öneririm. Çok iyi bir takıma gitmesi zor. Belli yeteneklerinin yanı sıra bariz defolarının da bulunduğunu izleyen/izleten kulüpler illa ki görüyordur. Tavanı aşırı yüksek bir futbolcu değil ve artık 25,5 yaşında...

Osuruktan bir yere gitmek istemeyecektir, gitmesin de zaten. Böyle aidiyeti yüksek, 'ciğerden' oynayan adamı nereden bulacaksın da kaça alacaksın? 20-30 bonservis, 3-5 maaş verecek lüksümüz halen de yok. Temel fundamental eksiklerini gideremez ama oyun mentalitesinin tam oturmasıyla bizim için bulunmaz adam olur yine...
Kulübede dursa olur da

Ne yaparsa yapsın oynatan bir hocası var ve iş inada bindi net şekilde

Papazlığa doğru evrilen bir sürecin içinde olduğumuz da ortada

Bu şartlar düşünülünce gitmesi bir şekilde teşvik edilmeli

Yoksa tabii ki iyi bir takım Kerem gibi birini istemez adamların amacı güzel futbol oynayan bir takım kurmak Kerem gibi bir futbolcu böyle bir takımın nasıl parçası olabilir ki

Kulübede dursa olur da

Ne yaparsa yapsın oynatan bir hocası var ve iş inada bindi net şekilde

Papazlığa doğru evrilen bir sürecin içinde olduğumuz da ortada

Bu şartlar düşünülünce gitmesi bir şekilde teşvik edilmeli

Yoksa tabii ki iyi bir takım Kerem gibi birini istemez adamların amacı güzel futbol oynayan bir takım kurmak Kerem gibi bir futbolcu böyle bir takımın nasıl parçası olabilir ki
Ben hocaya bu konuda güveniyorum. Mertens' in yerine denedi, olmadığını görüp hatasından döndü. Sezon başından itibaren gelişen süreçte Zaha ve Tete yerine ben de olsam Kerem' i tercih ederdim. Ama mesela Ziyech randıman verebilseydi ve bu gelişimi gösteren Barış' a başka mevkilerde ihtiyaç duymasaydı; çoğunlukla sağda Ziyech, solda Barış' ı izlerdik muhtemelen...

Ben hocaya bu konuda güveniyorum. Mertens' in yerine denedi, olmadığını görüp hatasından döndü. Sezon başından itibaren gelişen süreçte Zaha ve Tete yerine ben de olsam Kerem' i tercih ederdim. Ama mesela Ziyech randıman verebilseydi ve bu gelişimi gösteren Barış' a başka mevkilerde ihtiyaç duymasaydı; çoğunlukla sağda Ziyech, solda Barış' ı izlerdik muhtemelen...
Umarım öyledir

Son 5 maçında Zaha ve son 5 maçında Kerem'in ne yaptığını düşünürsek, Kasımpaşa maçında orada Kerem yerinde Zaha ile başlanması gerektiği çok net aslında

Ramazan ayında saat 16:00 ya maç koymaları demek bu maçta puan kaybına çalışacaklarının en büyük göstergesi. Umarım oyuncuların performansları etkilenmez.

Ramazan ayında saat 16:00 ya maç koymaları demek bu maçta puan kaybına çalışacaklarının en büyük göstergesi. Umarım oyuncuların performansları etkilenmez.

Profesyonel futbolcu oruç tutmamali. Performansinin düşmeme ihtimali bence yok

Dostum karışmayın
IMG_0534.webp

Geri
Üst Alt