SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

Mert Hakan'dan bir yumruk şov da Trabzon'da bekliyoruz.

Trabzon'da da yapsa ya şöyle yumruklu zıplamalı bi hareketler.

büyük ihtimal fbliler bu mac tahrik edecek mac yarıda kalacak

Oglum goreyim sizi bunlara oyle bir sokup cikarin ki dertten kederden yedikleri darbeden surum surum surunup per perisan olsunlar.Inim inim inlesinler o kadar inlesinler ki o sampiyonluk kupasinin sapini kaba etlerinde hissetsinler.Analarindan emdikleri sut burunlarindan gelsin.Kahirdan catlasin bozukoglubozuklar.

Sonuç ne olursa olsun. O fb Ramspark'a ge-le-cek! O kadar !

olala trabzonnnnn yiyorsa bu mAcida sun adini bilmedigim fanatik yavsk

Zaten bu maca yorgun gelecekler avrupa macini ne kadar rolantiye alsalar bir yorgunluk olacak. Son haftalarda rezil futbol oynuyorlar, burdan cikmalari icin macin yarida kesilmesi gerek bunada pek ihtimal vermiyorum

TS takımının sükunetini koruması konusunda, insani yapısı ve futbol anlayışı itibariyle Abdullah Avcı çok önemli bir faktör. Özellikle ilk golü atabilirlerse FB nin işi çok zorlaşır...

bu macta en korktugum olay, net bir sekilde olasi hakem hatalari (bilincli) bir sekilde macin yarida kalmsi ve fenerin hükmek galip sayilmasi, aksi halde gram ihtimal vermiyorum bu mac birakin 3p, 1p bile alamazlar!

onuachu oynayacak olsa bi ihtimal verebilirdim ts’ için

2-1 veya 2-2.

Fener’e 3 puan çok çok zor gözüküyor.

Pendik değil Trabzonspor bu.

benim tahminim bu maçı fb alır bir şekilde ya.

fb hocası muhtemelen maç boyu kapanacak ve ts'un yapacağı top kayıpları ile, ferdi/osayi ile kontra atak kovalayacak. klasik deplasman oyunları işte.

ayrıca sürekli kendilerini yere atacak ve oyunu ve tirbünleri gerecekler. burada hakemin maçı nasıl yöneteceği çok önemli.

abdullah avcı'nın takımını özellikle mental olarak hazırlaması gerekiyor.

fb her zamanki gibi oyunu, maçtan önce yapacağı açıklamalar ile "saha dışına" çekmeyi amaçlayacaktır.

ayrıca bu maçtan önce oynanacak kasımpaşa-gs maçının sonucu da bu maçın gidişatını net etkileyecektir.

Geri
Üst Alt