⚽ SL 23/24 H:34 | Adana Demirspor 0-3 Galatasaray | MS | 26 Nisan

Bu maç oldukça zor bir deplasman. Kalan maçların en zoru bana göre de.

Tam bir 'yen şampiyon ol' maçı.

Yanlız aynı haftaya derbinin denk gelmesi de çok iyi olmuş.

Hele bir de Fb'in bazı kritik oyuncuları eksik olursa, Fb'in Bjk maçı da en az bu maç kadar zor bir maça dönüşebilir.

Deplasman maçlarından korkmuyorum. Oyun olarak deplasman maçlarını iç saha maçlarına göre daha iyi oynuyoruz. Bu maçı da beklenenden rahat alırız diye düşünüyorum.

Al cuma günü bu maçı otur izle derbiyi Fenerbahçe içerde derbiyi kazansa bile yara almadan çıkamaz o maçtan cezalı ve sakat mutlaka olacaktır sonraki hafta düşme hattındaki Konyaspor'a puan kaybetme olasılığı oldukça fazla ...

Bu maç niye cumu günü lan it TFF

Ben Adana dan degilde Hikmet hocadan çekiniyorum. Kendince bi meydan okuması var bize karşı ve bi şekilde puan aldı hep bizden.

Takım bizi öyle bir alışırdı ki; ben iç saha maçlarına banko 3 puan olarak bakar oldum. Rakip öne geçse bile zerre kadar tedirginlik hissetmiyorum.

İç sahadaki hiçbir maçtan çekinmiyorum ama işte bu tip deplasmanlar tedirgin ediyor.
ben o kadar rahat olamıyorum hala yav.

geri düşsek takım alışık olmadığı için reaksiyon veremedimi çıldırıyorum bazen. (Örnek: prag deplasmanı - ligde de k.paşa deplamsanı gibi)

iç saha maçlarında hatta daha tedirginim - erken gol bulamadığımızda karşı tarafı hep maçta tutuyoruz - top kaybı vs modunda da hep hücum geliyor üstümüze + yoruluyor arka taraf ona buna koşmaktan.

Orta saha oyunumuzla hücumu karşıya yıkmakta zayıf takım hala bana göre - Alanya maçında iyiydik - idare ettik alanya yorulana kadar sonra ileride rahat rahat poizsyon bulduk. her zaman olmuyor o açıkçası.

Bizim hangi macimizdi pazardan alip cumaya koymuslardi. Vakit var, pek ala bu iki macindan tarihini 1 gun arkaya atabilirler. Tabi istedikten sonra!
Doğru üstadım, burada bjk'nin sanırım başvurması lazım, bir ses çıkar mı bilemiyorum. Yorgun yorgun derbi oynamak istemezler herhalde. :unsure:

hikmet vs gs son maçlar nasıl bitti

Önce oynamak daha avantajlı bence. Sonra oynayınca bende büyük stres oluyor.

Demirspor un, defans kötü, kaleci vasataltı, korkulacak bir yanı yok, sanıyorum daha önce yeni Adana stadyumunda galip gelemedik, cuma günü kazanacağız, yeter ki kendi ayağımıza sıkacak dangalıklar yapmayalım,

belki birkaç aile bireyimle tribünde olurum, daha karar vermedim.

asdassd.jpeg

Maçı garantileyen hareket geldi - teşekkürler yönetim

dance.gif

Kerem'in maçı olabilir
Bu arada Hiko devam ediyorsa, genelde abandigi tek takım biz oluyoruz.
O yüzden zor maç olacaktır

Nando
Kaan Victor Abülkerim Derrick
Lucas KDB
Hakim Dries Barış
Mauro

Benim fikrim Lucas'ın partnerinin Berkan olması yönünde ama bozulacağını düşünmüyorum kadronun.

ADS'yi bu sezon bir tek bizim ilk maçta ve fbnin 2 maçında izledim, o yüzden ne durumdalar hiç bilmiyorum.

Hikmet'in bize karşı oynadığı son 4 maçta 2 galibiyeti 1 beraberliği var. Hikmet olmasa kolay geçeriz derdim ama adam bize karşı özel hazırlanıyor, yardımcılık döneminden kalma bir kini var gibi.

Zor geçer ama bir türlü alırız diye düşünüyorum ben. Şampiyonluk modunu açmış bir GS, kan kokusu almış bir köpek balığı gibidir. Durdurulamaz, zapt edilmez.

Tamamen kaos içerisinde ve iddiasız, kötü bir takım 0-3, 0-4 vs. biter

Defansa cok is düsecek , hücüm hattimiz yakaladigini atmasi gereken bir mac olacak

Geri
Üst Alt