Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Bizim hangi macimizdi pazardan alip cumaya koymuslardi. Vakit var, pek ala bu iki macindan tarihini 1 gun arkaya atabilirler. Tabi istedikten sonra!Edit
Avrupa için imiş galiba bu fikstür.
Bizim hangi macimizdi pazardan alip cumaya koymuslardi. Vakit var, pek ala bu iki macindan tarihini 1 gun arkaya atabilirler. Tabi istedikten sonra!Edit
Avrupa için imiş galiba bu fikstür.
Neler dendiIki sene 14te 14 yapmis hocanin ilk 11 secimlerini sorgulamak, yok o oyuncuyu yanlis degistirdi diye bagirip cagirmak biraz taraftar simarikligi bence
Her zor deplasmandan alnimizin akiyla cikardi bizi Okan hoca, bu macta da guvenecegiz yensek de yenilsek de
ben o kadar rahat olamıyorum hala yav.Takım bizi öyle bir alışırdı ki; ben iç saha maçlarına banko 3 puan olarak bakar oldum. Rakip öne geçse bile zerre kadar tedirginlik hissetmiyorum.
İç sahadaki hiçbir maçtan çekinmiyorum ama işte bu tip deplasmanlar tedirgin ediyor.
Doğru üstadım, burada bjk'nin sanırım başvurması lazım, bir ses çıkar mı bilemiyorum. Yorgun yorgun derbi oynamak istemezler herhalde.Bizim hangi macimizdi pazardan alip cumaya koymuslardi. Vakit var, pek ala bu iki macindan tarihini 1 gun arkaya atabilirler. Tabi istedikten sonra!