SL 23/24 H:35 | Konyaspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 6 Mayıs

Ndao aptal bir herif bildiğin. Herifin kaydığını görüyor topu atıp bodoslama djikunun kendine yapışmasını sağlayabilir adım atıp top kaptırıyor.
Ben bu tur basıt işlerin yapılmamasına cidden deli oluyorum
Aynen demin bende aynısını söyledim djiku topçu filan değil. Canlı bomba herif. Orda kontrolsüz gelmiş tak ayağını. Niye kaldiriyorsun

6 puanla 4 puan arasinda hic bi fark olmadi iyi mi. Ahh mal konya. Azcik akilli olsan alacaktin maci

sdcsdcsdcsdcsdsdc.webp

NOSTRADAMUSUMU ALAYIM

bülent uygun'a 6 gol attik, bu hafta puan farki da 6'ya cikti

Şimdi eşekoğlu eşekler bakalım yeni haftaya nasıl bir senaryo ile başlayacaklar.
Klüp ismini değiştirmek gibi bir hareket içinde olabilirler.
Bence bugün için kara gece diye başlarlar, ligten çekilmeyle devam ederler haftaya maç skorlarına göre bizim maça paf takımla çıkma kararı alırlar.

dünkü oyunu oyna 7 bile olur

ama diyorum kayseri maçında artık pes edip - bizi karagümrükle şampiyon ilan edip - bizim maça TEPKİ U19 olayları olcak.

Mehmet Büyükekşide BRİAZ ADAMSA bir açık bulur feneri düşürür ligden
Kupa maçında yapamadikları kırmızi kart olayını yaparlar diyorsun.
Ben tam kadro gelip net olarak as kadroda bizimkileri sakatlayıp kavga cıkararak hukmen peşine düseceklerinu düşünüyorum.

Beyinsizler az akilli olsa +2 puan alıp bizim farki da 7 puana cikaracakti.

Konya rezil ötesi oynadı ama defansta ölüm mücadelesi verdiler.
7 puan fark olsa neden 10 puan olmadı derler.
Bu işin sonu yok.
Galatasaray Beşiktaş’ı deplasmanda yendikten sonra şampiyonluğu garantiledi.

Az önce 2 gonyalı gardaşıma yemek sözü verdim gonya da... Gideyim de bu hafta 1 tirit yiyelim..

Aynen demin bende aynısını söyledim djiku topçu filan değil. Canlı bomba herif. Orda kontrolsüz gelmiş tak ayağını. Niye kaldiriyorsun
Darbe de var. Ne adamlar var darbe olmadan ordan penaltı alır. Ne adamlar var darbe de var alamıyor garip gerçekten.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şerefli Konyaspor oyuncularını ve taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum. Bizim maça kadar ligde kalmayı garantilesinler. Biz acimayiz.

Sen teorik konuşuyorsun ben fiiliyata bakıyorum burdan çevirmeleri %0.0001
Yok ceviremezler ama bizim maçta belli olsun sampiyonluk. 7 puan olsaydı şu an. Karagümrüğü yendiğimiz an şampiyonluğu garantiliyorduk. Şimdi yensekte garantilenmiyor bu iyi. İçip çıkacaklar filan. Fener maçından sonra icsinler

Geri
Üst Alt