var cıktıgı günden beri diyorum esas pislik var da dönüyor ,yabancı var olayı dogru fakat orta hakemlerde yabancı olmalı bunun baska yolu yok artık
yine de aziz dönemi hakem katliamları yaşanmıyor. baya düzeldi. onun döneminde inanılmaz hatalar oluyordu kadınköyde. mafyatik yapısıyla hakemleri tehdit edip, hakem odası basan bir zihniyetti.var cıktıgı günden beri diyorum esas pislik var da dönüyor ,yabancı var olayı dogru fakat orta hakemlerde yabancı olmalı bunun baska yolu yok artık
Saçma sapan itiş kakışlara hemen faul çalınıyor, oyuncular nelere faul verildiğini bildiği için hemen harekete geçiyor top rakipteyken.var cıktıgı günden beri diyorum esas pislik var da dönüyor ,yabancı var olayı dogru fakat orta hakemlerde yabancı olmalı bunun baska yolu yok artık
VAR'sız arsızlık daha fazlaydı tabi. Yedikleri ofsayt, attıkları hep gol sayılıyordu. Sözlük tabiriyle S. Saraçoğlu stadı adeta futbol terörünün yuvasıydı. Teknoloji ve cağ kaynaklı gelişim bile serilerini büyük oranda bitirmeye yardımcı oldu. Bağımsız yabancı var kalıcı olursa Batshuayi beleşcisi o kadar penaltı atamaz.yine de aziz dönemi hakem katliamları yaşanmıyor. baya düzeldi. onun döneminde inanılmaz hatalar oluyordu kadınköyde. mafyatik yapısıyla hakemleri tehdit edip, hakem odası basan bir zihniyetti.
daha da düzeltilebilir dediğin gibi.
Aha şimdi boku yedik
Onlar adına herşeyin bittiği an süper kupa finalinin o 1 dakikasında olduSüper kupada golü yemeden çekilmeyi becerememeleri bütün dengelerini bozdu oradan kahramanlık hikayesi çıkaramadılar zaten şampiyon olamayacaklarını biliyorlardı bunların dertleri konferans da ilerleyip ligin geçerliliği yok ayağına bizim şampiyonluğumuza leke atmaktı hepsinde patladılar.
Olasi FB puan kaybinda, ogrenci bir arkadasimiza 300TL'ye kadar istedigi bir kitabi hediye edecegim. Puan kaybindan sonra ilk mesaji atan kitabi alir.
Bu son cagri, henuz bana ulasan olmadi. Eger Cuma gunune kadar gelen olmazsa ben kendi cevremden bir ogrenciye hediye edecegim.Evet, bir ogrenci kardesimizi bekliyorum DM'ye.