kuyt sevinci oglum bu yalan bilgi vermeyelim lütfen🤣
Bendim rtaş buram buram 0-0 kokuyor diye konyan kötü başladı fener mala bağladı böyle kötü başlayıp kapanan takımları yenemiyor bunlar asla bziim maça kalmaz bu iş bu arada bunlar kesin yenilir bi sonraki maça ramsa 9 puan fark gelirse gerçekten 6-7 goller bi skor olurarda ve bir arkadaş daha vardı ısrarla 0 0 biter dediler onları tebrık ederim
Tam da böyle bir maç oldu. Konya bence istanbulspor dahil ligin en kötü top oynayan takımı kümede kalmaları büyük başarı olur.Konya mıy mıy yan pas yapan bir takım gol atabileceğini pek zannetmiyorum şikecilere. 0-0a kitleyebilirse puan alırlar yoksa cacık olmaz bu maçtan
O değilde Sivasspor - Fenerbahçe macinda +10 veriliyor mac 90+15 de bitiriliyor ,
Konyaspor - Fenerbahçe maçına +7 veriliyor maç 90+12 de bitiriliyor.
Utanmasalar 30 dakika fazla oynatacaklar
Tam da böyle bir maç oldu. Konya bence istanbulspor dahil ligin en kötü top oynayan takımı kümede kalmaları büyük başarı olur.
Kimse yok " herkese iyi akşamlar" hahahasdkak
Tebriklerimi sunuyorum reis.Ekli dosyayı görüntüle 242944
SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan
Ligin en yeteneksiz 3 kalecisi Alp Arda Ali Sasal Vural Erdem Canpolat 4 kim dersen Erce derim yüksek ihtimalle Katılıyorum 4'üne kaleci denmez hepsini toplasan 1 tane kaleci yapmıyor.www.gscimbom.com.tr
@Naci Liboş @Veli Baltacı @Hayri Cund
Haha atmayacaktiniz. Ben dedim.