Murat Barbaros
Cezalı
- 29 Nisan 2024
- 104
- 18
- 38
Konya baya kötü bir takım ama sağlam bir savunma ile belki 1 puan koparabilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dickmen fbli mi?
7 veya 6 puan fark olmasini istemez misin?Biz yarın galip gelelim, 7 puan yapalım, baskıya alalım, bunlar ne halt yiyorsa yesin ya boşverin.
İsterim canım kim istemez, ama bel bağlamaya gerek yok, olursa güzel olur. Biz kazanırsak yarın, Fb nin Konya ya puan bırakma ihtimali artar bu hafta bence.7 veya 6 puan fark olmasini istemez misin?
inş tutmaz
İnş ben zaten bugün alacağımı girona barçadan aldım amaç toteminş tutmaz
totem ayagına her mac fbye win oynuyonuzİnş ben zaten bugün alacağımı girona barçadan aldım amaç totem
İnş ben zaten bugün alacağımı girona barçadan aldım amaç totem
www.instagram.com
Çekiliş yaparım ahbertinş diorsan tutarsa parayı klübümüze bağışlayacağına dair NAMUS sözü verionmu o zmn ahbert?
![]()
Galatasaray, Instagram: "Galatasaray Spor Kulübü’ne bağış yaparak destek olmak isteyen taraftarlarımız için hesap numaralarımız aşağıdaki gibidir. Yardım kampanyasına katılmak isteyen taraftarlarımız, aşağıda belirtilen hesap numaraları üzerinden pa
151K likes, 5,539 comments - galatasaray, January 20, 2021: "Galatasaray Spor Kulübü’ne bağış yaparak destek olmak isteyen taraftarlarımız için hesap numaralarımız aşağıdaki gibidir. Yardım kampanyasına katılmak isteyen taraftarlarımız, aşağıda belirtilen hesap numaraları üzerinden para...www.instagram.com
Çekiliş yaparım ahbert
mertens alınızIcardi tişörtü sipariş verecem bu deyyuslar ise yarasada erkene alsam
27 900 kazanacakne çekilişi yaw
27 900 kazanacak
küsüratı 900 tl yi tsirt hediye edecek burda
27 bini fb sayesinde cukka
Kudurtma amaçlı hem kendime hemde yeğenim okulda giysin diyemertens alınız