SL 23/24 H:35 | Konyaspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 6 Mayıs

Bu defans hattıyla Konya'nın işi zor. Prip gibi oyuncuyu oynatmalıydı. İsmail Kartal Bats'ı oynatmamış bu bir avantaj olabilir Konya için ama tahminim Konya ceza sahası yayı çevresinden golü yer ve bu kadro ile hücum yapamayacağı için top kaybı sonunda da kontradan yerler 1-2 tane 2-3 farklı yenilirler diye bekliyorum.
Diğer maçlarına baktım birazda ozamanda çok gol yemişler cicaldao prip filan hiç savunma yapmayan herifler
Adamda haliyle onları kesipte deneyeyim demiş
Ama fenerinde ortasaha çok vasat İsmail yokken hücum etseler gol atabilirler

Bu maçın adamı ndao olur hızlı suratlı adam bir kırmızı yedirtebilirse Konya maço çözer 11 e 11 kopyanın işi çok zor

Ne kırmızısı r’daş hakemler şikecilere sarı verirken bile kırk kere düşünüyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konya 11 kişi savunma yapacak bir 11le çıkmış düşünce olarak doğru ancak iyi kapanmayı becermeleri önemli fb kapanan takımlara karşı hep zorlanıyor

Güntekin güzellemelerde - ersun yenal eşit mesalerde rollerinde ...

ne ayak bunlar yav.

Diğer maçlarına baktım birazda ozamanda çok gol yemişler cicaldao prip filan hiç savunma yapmayan herifler
Adamda haliyle onları kesipte deneyeyim demiş
Ama fenerinde ortasaha çok vasat İsmail yokken hücum etseler gol atabilirler
Konya'nın defansı problem bir Calvo vardı onu da sattılar. Prip hücumda etkili biriydi. Bir de fazla konuşup kendilerini strese soktular bu da onlara yaramayacak bence.

Ersun Yanal

"Çok güzel bir lig geçiriyoruz...100 puanı geçecek iki takım belki..."

ulan bu adamı getirin takımın başına fenerde önümüzdeki sezon- kalitesizliği anlamıyor bu herif.

KOnyaspor'un NB ürünleri temiz duruyor

kjhgf.webp

bu herif 10 günde 10 kilo falan mı verdi - bitmiş bu adam.

Pendik gol atarsa fb puan kaybina saldırın fbnin ligin ikinci yarısında hic bir maç oynadığı hafta full bir taraf odakli bitmedi. Misal bir hafta ctesi oynadi fiksturde 4 mac vardı ev sahibi fb ydi ama 4. Mac deplasman falan aldi. Totemse böyle totem napalim

Geri
Üst Alt