- 3 Temmuz 2012
- 135.086
- 81.689
- 5.198
Cafer güney hatırladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O düzeni ipleyen kaliteli ayakların var. Hakem her halti yemeye kalksa bile Ziyech gibi bir adam cikiyor, ve sol ayağıyla yazıyor uzaktan iste.Maçın hakemi benim için en önemli konu ülke bazında.
Çünkü tetikçilik beklemiyor değilim bunların karagümrük yener,biz yeneriz fantazisine.
Bu ne ağa derhal biletini devretson 2 maçım
gs 0-1 giresun
gs 0-2 karagümrük
üst malesef - alt tribün amiral battı gibi gitti. "BAŞKA SEPETTE BAŞKA SEPETTE BAŞKA SEPETTE" diye ...alt tribün mü üst mü![]()
ula bi ben alt alabildim heralde yalnız kalacamüst malesef - alt tribün amiral battı gibi gitti. "BAŞKA SEPETTE BAŞKA SEPETTE BAŞKA SEPETTE" diye ...
dedim burda olmayacak yukarıya bakalım ... ucu ucuna düşürdük bileti
yav daha önce bu şekil bilet almışlığım yok 2 kişi seçtim - yok yanyana olmazsa otomatik seçmez falan derken yalan oldu. zaten karaborsacılar cukkalamıştır epey bir kısım.ula bi ben alt alabildim heralde yalnız kalacam
2 arkadaşım üstten düşürdü![]()
Oyuncularına baktığında işi bitirmişler gibi Osai ve İrfan'da sakatlandılar sezonu kapatma yada en kötü 2 hafta olmamaları konuşuluyor. Ama konsantrasyon aslında şampiyonluk maçı sayılır bu maç. Karagümrük bize ters gelebiliyor.Maçın hakemi benim için en önemli konu ülke bazında.
Çünkü tetikçilik beklemiyor değilim bunların karagümrük yener,biz yeneriz fantazisine.
Sikayet etmeyelim. Bulamayanlar da var.yes - da yani blok mlok seçtiriyor falan filan sanki içerde her blok birbiri arasında bölmesi varda anasını satayım ne kanser işmiş.