⚽ SL 23/24 H:36 | Karagümrük 2-3 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

MS

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
Herkes baya baya tedirgin kupa maçı sayesinde de futbol çok dinamiktir.

O son maçta Sergio Berkan ikilisi oynamış orta sahada kalede Günay var Icardi yoktu Baris forvet Kerem 10 numara Zaha kanat oynamış Tete başlamış yani çok büyük bir fark var.

O maçın dinamikleri ile bu maçın dinamikleri çok farklı olacak.

Barışın inanılmaz formu Mertensin yeni doğmuş wonderkid gibi oynaması Ziyechin yükselen form grafiği Icardi’nin yükselen form grafiği Musleranin devlesmesi. Nelssonu absürt form grafiği. Dayının takımı benimsemesi vs

Baya baya çok farklı bir GS olacak o maça göre.

Normal şartlarda fark atarız diyorum Markao fln boş işler

Tahminim 4-1 alırız

Maçın hakemi benim için en önemli konu ülke bazında.

Çünkü tetikçilik beklemiyor değilim bunların karagümrük yener,biz yeneriz fantazisine.
O düzeni ipleyen kaliteli ayakların var. Hakem her halti yemeye kalksa bile Ziyech gibi bir adam cikiyor, ve sol ayağıyla yazıyor uzaktan iste.

alt tribün mü üst mü :D
üst malesef - alt tribün amiral battı gibi gitti. "BAŞKA SEPETTE BAŞKA SEPETTE BAŞKA SEPETTE" diye ...

dedim burda olmayacak yukarıya bakalım ... ucu ucuna düşürdük bileti.

Ama bir yandan 5-1 kupa maçını burda izlemiştim - saha zaten uzak - üstten olması daha iyi maç izlenir gibi duruyor yalan yok.

ula bi ben alt alabildim heralde yalnız kalacam

2 arkadaşım üstten düşürdü :asd:
yav daha önce bu şekil bilet almışlığım yok 2 kişi seçtim - yok yanyana olmazsa otomatik seçmez falan derken yalan oldu. zaten karaborsacılar cukkalamıştır epey bir kısım.

o değilde en son pandemiden önce maça gitmiştim kombineli yıllarımda (hayat ne güzel ve kolaymış kombineyle bugün tekrar haırladım)

ulan formalara girmiyorum...büyük sıkıntı şu an :D

Bence stadı full açmak zorunda kalabilirler. Bayağı baskı olacağa benziyor.

Geçen sezonki Ankaragücü şampiyonluk maçı gibi bir maç olur bence.

Başka takım passosu ile ev sahibi bileti alabilirsiniz arkadaşlar. Hanımı ikna edersem Antalya'dan gelmeyi düşünüyorum bakalım izin çıkacak mı:)

Maçın hakemi benim için en önemli konu ülke bazında.

Çünkü tetikçilik beklemiyor değilim bunların karagümrük yener,biz yeneriz fantazisine.
Oyuncularına baktığında işi bitirmişler gibi Osai ve İrfan'da sakatlandılar sezonu kapatma yada en kötü 2 hafta olmamaları konuşuluyor. Ama konsantrasyon aslında şampiyonluk maçı sayılır bu maç. Karagümrük bize ters gelebiliyor.

Aldık çok şükür, ama stadı açmak zorunda kalacaklar.

@Can BÜYÜK bekliyorum senide :)

1715086307104.png

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Demirbay
Ziyech Mertens Barış
Icardi

+ Sanchez, Berkan, Tete, Kerem, Vinicius

Kadromuz ve değişikliklerimiz artık oldukça stabil hale geldi. Alanya maçından itibaren yakaladığımız ideal 11 muhteşem şekilde gidiyor bu maçtada aynı kadro devam edecektir muhtemelen. Yedekten ise en net hamlelerimiz Berkan ve Kerem oluyor maçın gidişatına göre de Sanchez, Tete ve Vinicius'u maça alıyor Okan hoca. Zaha, Olivera, Ndombele rotasyondan biraz uzaklaşan isimler oldu son dönemde.

Daha bu hafta net bir penaltı ve bir golün verilmediğini unutmamak lazım. Her maç 3, 5 tane gol atamayabilirsin. Çok dikkatli olunması gereken bir maç kesinlikle.Beraberliğin de iyi bir sonuç olduğunu bilerek konsantre ve soğukkanlı olmak lazım. İntikam psikolojisi bazen ters tepebilir.

Geri
Üst Alt