Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 11.475
- 8.034
- 928
Geçen sene bir Dortmund örneği varken ben matematiksel olarak garantilemediğimiz sürece şampiyonuz demem. Şu maçı bir alalım da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orası tabi öyle. genede 6:30-7 de biletix kuyruklarına girdiğim güneri tercih ederim.Gulu seven dikenine katlanacak
Bu loser club ile bizi karsilastirma rtas, bizim genlerimizde winnerlik varGeçen sene bir Dortmund örneği varken ben matematiksel olarak garantilemediğimiz sürece şampiyonuz demem. Şu maçı bir alalım da.
Geçen sene bir Dortmund örneği varken ben matematiksel olarak garantilemediğimiz sürece şampiyonuz demem. Şu maçı bir alalım da.
Bu loser club ile bizi karsilastirma rtas, bizim genlerimizde winnerlik var
1 golle şampiyonluk verdik.
O yüzden ben eşeği sağlam kazığa bağlayana kadar konsantrasyon diyorum.
Evet hatay 7 gol domalmasa şampiyonduk.
Hayır.feghouli oynuyor mu
Street Fighter yerden yukarı tekmesi çıkarmıştı.Feguliye 5 mac ceza vermislr
ne yapti acaba
güvenlik görevlilerinin derdest ettigi, yerde yatan bir adamin kafasina kramponuyla gelisine vursaydi 1 mac ceza ile kurtulurduFeguliye 5 mac ceza vermislr
ne yapti acaba
Bu maçı alsakta matematik kalacak. FB nin puan kaybı lazım.Geçen sene bir Dortmund örneği varken ben matematiksel olarak garantilemediğimiz sürece şampiyonuz demem. Şu maçı bir alalım da.