⚽ SL 23/24 H:36 | Karagümrük 2-3 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

MS

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
Benim anlamadığım kendi blokların neden satılığa çıkarmıyorlar Batı Üstü falan çıkarmadılar

Alamadım ya hastaneye gitmiştim hay anasını çok heveslenmistim

Karagümrük bölümünden maçı izleyeceğim batı alt

Kocaman stad kaç bilet satılacak merak ediyorum 80.000 kişilik stad açın hepsini dolsun stad

Devlet Bahçeli niye grup konuşmasında Karagümrük rozeti takıyor la?!

Doğu alttan yakın arkadaşım ile bileti alabildim yani çocuklar gibi mutluyum. Umarım şampiyonluk nasip olur, maç hakkında teknik taktik yazılacak durum yok. Oyuncular çıkıp gerekeni yapacaktır, karşımızda durabilecek takım yok.

Oyuncularına baktığında işi bitirmişler gibi Osai ve İrfan'da sakatlandılar sezonu kapatma yada en kötü 2 hafta olmamaları konuşuluyor. Ama konsantrasyon aslında şampiyonluk maçı sayılır bu maç. Karagümrük bize ters gelebiliyor.
öyle yani her şey bu işin bittiğini gösteriyor ama yok abi BU SEZON 1 saniye rahatlamadan gümrüğüde dibe göndereceğiz (sivas'ı avrupa ihtimallerinden ettik) . Fener'e sezonun içimizde biriken tokadını atıcaz...şu konyaya karşıda eğer mümkün olursa 100 golü zorlayıp 105 puanı almak bu sezonun bitmesi gerekn sonuçlar.

çünkü ne laflar - ne iftiralar - ne şeyler...

en güzel cevap bunlar olacaktr.

Son düzenleme:
Sikayet etmeyelim. Bulamayanlar da var.
şikayet ederim tabi hocam - sistem karaborcası kafası için muazzam..

millet kırk yılın başı gitmek ister uğraştırılan detaylar çok saçmaymış yalan yok. yani şu keyfi yaşamak başka bir şey olacak nasipse ama hem 975 TL vermeyi kafana koycaksın hem de bu kadar uğraşacaksın - o kısmını epey garipsemiş haldeyim.

şikayet ederim tabi hocam - sistem karaborcası kafası için muazzam..

millet kırk yılın başı gitmek ister uğraştırılan detaylar çok saçmaymış yalan yok. yani şu keyfi yaşamak başka bir şey olacak nasipse ama hem 975 TL vermeyi kafana koycaksın hem de bu kadar uğraşacaksın - o kısmını epey garipsemiş haldeyim.
Gulu seven dikenine katlanacak

Geri
Üst Alt