- 18 Şubat 2011
- 143.064
- 62.255
- 5.478
HımAÇIN STADI !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HımAÇIN STADI !!!
Alamadım ya hastaneye gitmiştim hay anasını çok heveslenmistim
5 aydır İstanbuldayımSidneyden maça mı gelecektiniz İskender kardeş
İstanbul mu sydney mi?5 aydır İstanbuldayım
Avustralyanin herhangi bir köyü bile istanbuldan iyidir benim içinİstanbul mu sydney mi?
öyle yani her şey bu işin bittiğini gösteriyor ama yok abi BU SEZON 1 saniye rahatlamadan gümrüğüde dibe göndereceğiz (sivas'ı avrupa ihtimallerinden ettik) . Fener'e sezonun içimizde biriken tokadını atıcaz...şu konyaya karşıda eğer mümkün olursa 100 golü zorlayıp 105 puanı almak bu sezonun bitmesi gerekn sonuçlar.Oyuncularına baktığında işi bitirmişler gibi Osai ve İrfan'da sakatlandılar sezonu kapatma yada en kötü 2 hafta olmamaları konuşuluyor. Ama konsantrasyon aslında şampiyonluk maçı sayılır bu maç. Karagümrük bize ters gelebiliyor.
şikayet ederim tabi hocam - sistem karaborcası kafası için muazzam..Sikayet etmeyelim. Bulamayanlar da var.
Beşiktaş tribününde hükümet protestolarından sonra bjkyi bırakıp artık karagumruklu oldugunu açıklamıştı vatandaşDevlet Bahçeli niye grup konuşmasında Karagümrük rozeti takıyor la?!
geçen hafta taktı mı acaba ben bilmiyorumBeşiktaş tribününde hükümet protestolarından sonra bjkyi bırakıp artık karagumruklu oldugunu açıklamıştı vatandaş
geçen hafta taktı mı acaba ben bilmiyorum
Gulu seven dikenine katlanacakşikayet ederim tabi hocam - sistem karaborcası kafası için muazzam..
millet kırk yılın başı gitmek ister uğraştırılan detaylar çok saçmaymış yalan yok. yani şu keyfi yaşamak başka bir şey olacak nasipse ama hem 975 TL vermeyi kafana koycaksın hem de bu kadar uğraşacaksın - o kısmını epey garipsemiş haldeyim.