⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MS 1 oran 1.96 oha. Yurt içi ve yurt dışı oranlarına bakacak olursak beraberlik öngörüldüğünü söyleyebiliriz heralde.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sivas maçındaki oyunu oynamamız yeterli.Rakibin arka tarafı tam bir bomba.Barış Alper Ziyech ve Mertens ile orayı deldikmi ardı arkası gelmez.kesin farklı yeneriz diyorum.

Screenshot_20240516_095500_iddaa.webp

Son 10 sezonda toplam 22 kere karsilasmisiz ve bunlarin 5'inde yenilmisiz. Ikisi les 21/22 sezonu, diger ikisi bir diger les 16/17 sezonu, tek olan da 14/15 sezonu. 10 beraberlik, 7 galibiyet.

Son 10 mac; 5 galibiyet, 2 yenilgi, 3 beraberlik. (yenilgiler 21/22 sezonu)

Ekli dosyayı görüntüle 243804
Bayağa 3 atmışız bunlara da ha son zamanlarda

Galibiyet şart olsa da İsmail Kartal hücum futbolu oynatmayacaktır. Bütün fizikli oyuncuları sahaya atar oyunu daraltır geçişlerden skor bulmaya çalışır.

Livakoviç
Osayi - Çağlar - Osterwolde - Ferdi
Djiku - Fred
Cengiz - MHY/Szymanski - Tadiç
Batshuayi

Icardi
Barış - Mertens - Ziyech
Demirbay - Torreira
Köhn - Sanchez - Nelsson - Kaan
Muslera
Fiziksel üstünlük kurabilirler bu arada oyunu daraltırlarsa.

MS 1 oran 1.96 oha. Yurt içi ve yurt dışı oranlarına bakacak olursak beraberlik öngörüldüğünü söyleyebiliriz heralde.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oranlar normal ve ayakları yere sağlam basmak lazım.şöyle fark atacağız böyle fark atacağız diye Uçmamak lazım..

Ligin kalitesi yerlerde bizim ve bunların bu kadar puan toplamasında buda çok büyük etken.
İki takım arasında Kadro kalitesi olarak çok fark olduğunu düşünmüyorum.Ama işte bizim o winner özelliğimiz farkı yaratıyor.

Hani biz muazzam kadro kursak eksiksiz kadro kursak böyle bir seri yakalansa o zaman oran 1.50 vs falan olur.

Kadroya bakarsak sağ bek yok orada stoper oynatıyoruz.Bu kaan kötüdür anlamı çıkmasın.
Belkide stoper mevkisi en başta dediğim gibi tek eksiksiz ve muazzam olan yer.
Sol bek mevkisinde neler çektik herkes biliyor.Köhnde ne kadar yeterli tartışılıyor.

Orta sahada torreira dışında gönül rahatlığıyla koyabileceğimiz adam yok.Bunu sadece ben demiyorum çok büyük çoğunluk bu fikirde.
Kerem katkı veriyor ama oda zaman zaman tartışılıyor.
Mertens 37 yaşında belkide ligin mvpsi olacak

Barış alpere neler deniliyordu biliyoruz.muazzam bir gelişim.
Keremin performansı ortada
Ziyech daha yeni oynamaya başladı.bundan bir halt olmaz deniliyordu.

İcardi sakat ve kilo sorunu olduğumdan bahsediyoruz.

Zaha,ndombele.tetenin performansları ortada..
İşte bu yüzden derbinin oranı iç saha olmasına rağmen,maça daha rahat çıkmamıza rağmen bu şekilde.

Her ne kadar lig çok kalitesizde olsa Gerçekten bu kadronun bu seriyi yapması muazzam bir başarıdır..Bunda okan hocanın payıda çok büyükdür.
Bu bazı namussuz hakemlerde birazcık şeref olsaydı lig şimdiye çoktan bitmişdi.

Ama bizim yönetim ne olursa olsun transfer döneminde şampiyonluğu riske atmıştır.Ve genel anlamda bu sene başarısız olduklarını düşünüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayyas cikip 3 tane sapladigimiz macda gecen sene avrupada 2,05 oran vermisler?
Gecin bu isleri

Geçen seneden tek farkı maça ayık çıkacağız

Hiç şansları yok

Kim gol atar oranları

Baris yilmaz atara 4,25 veriyor

1000034563.webp

Fener büyük takım mı ki koreografi filan yapıyorlar işgüzarlık.

7 taneden aşağı atan Florya'ya dönmesin protesto amaçlı orada olabilirim.

bütün senenin intikamını alacağız

maraba hocalarını ve sahtekar itlerini analarının bilmem neresine geri sokacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt