⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu maçtan çekinenleri biraz anlarım ama panik yapanları , toteme bağlayanlara şaşırıyorum.

Fenere karşı şampiyonluk kutlayacağız - inşallahta net tokat bir skorla alırız.

seçim tarafları falan varsa okan hoca var - takıma güven var. Endişelenecek bir şey ben görmüyorum.

bu maçtan çekinenleri biraz anlarım ama panik yapanları , toteme bağlayanlara şaşırıyorum.

Fenere karşı şampiyonluk kutlayacağız - inşallahta net tokat bir skorla alırız.

seçim tarafları falan varsa okan hoca var - takıma güven var. Endişelenecek bir şey ben görmüyorum.
Yaw bi de secim takimlari etkileyecekse onlari daha cok etkileyecek daha fazla kaos var.

Topcular hocanin 2 mac sonra olmayacagini biliyor

Yaw bi de secim takimlari etkileyecekse onlari daha cok etkileyecek daha fazla kaos var.

Topcular hocanin 2 mac sonra olmayacagini biliyor
projeler - yönetim kısmı sahayı etkileyecek kadar yumuşak karnımız yok çok şükür.

ünal aysal - FT - milli takım üçgeninde direkt sahayı etkilediği için o kriz iler karıştı. burda herhangi bir oyuncu ya da okan hocanın keyfini kaçırabilecek en ufak etkileyecek bir şey yok aslında.

kafa tamamen sportif başarıda florya'da - o yüzden epey rahatım. Okan hoca'da 2 sene içerisinde bize winner karakterni kanıtlayan bir adam. Futbol tabi her şey olur - hakem olur - karşı taraf deli konsantre olur vs vs ama %99 keyifli bir kaşam olacağı rahatlığı var bende. Florya projesi - riva projesi - ay kemerburgaz sahası yetişirmi 10 gün sonrarnın diyalogları - benim hocaya ve takıma %101 güvenim var, 1-0 da olabilr 5-0 da olabilir farketmez.

Koyup geçeceğiz.

Vatan haini Atatürk düşmanı
Uefa dan tescilli onun bunun çocukları
Uğur Dündar ı athena gölhan ı
Dar ağacında bile kanırtacağız biz kanaryayı

Yakmaya devam et beni doktooor
Buna ne dersin ?

Hak yolu ve bok yolu yan yana
Tövbe tövbe ..

Bu dilemmaya en iyi parmağı @Emir Sato reis basacaktır
IMG_1125.webp

Net gollük pozisyoumuzun çok olacağı maçtır. Bitirirsek coşarız, bitiremezsek sonlarda berberliğe oynamak can sıkabilir. Futbolcular o günü şenliğe çevirmek için çok uğraşacaklar. O yüzden endişe sıfır.

Çok mutluyum yahu hala Berkan ın golünü açıp açıp izliyorum.Şu maça karagümrük yenilgisiyle çıksaydık yaşayacağımız stresi hayal dahi edemiyorum.

Rahatız güzeliz, tadını çıkarmak lazım

ZIN ZIN ZIN ZIN ZIN ZIN ZIN

İsmail kartal,Aykut kocaman tarzı fb nin içinden gelmiş teknik adamların en büyük korkusu gs ye yenilmek yani dünyanın sonu gibi birsey..

Ligin ilk yarısında içeride oynadıkları macta sezonun belki de en formsuz döneminde yakaladılar bizi sıfır riskle kaleye şut atmadan bitirdiler..

Super final son maçında Aykut kocaman kazandiginda sampiyon olacagi maçta son 4-5 dakikaya kadar risk almadı..Yeter ki yenilmeyeyim de Kadıköy serisi bitmesin diye dusundu herif..Dikkat edin Aykut geldikten sonra orada önce berabere kalmaya başladık sonra Ersun,erol bulut,ismail kartal derken maç kaybetmiyoruz neredeyse bunlara karşı.. Ödleri kopuyor..

O yüzden ismail kartal in şu an tek derdi yenilmeden buradan çıkmaktır.. Beraberliği ver maça çıkmaz
Aynısını düşünüyorum.

Ligin ilk yarısında formsuzken ve onlarda zirvedeyken 0-0 a oynadılar resmen. Şampiyonluk filan umurlarında değil, yeter ki ligi Galatasaray'a yenilmeden bitirdik diyebilsinler.

Bence söylenenlerin aksine 0-0 1-1 2-1 gibi bitecek, djiku'nun da dediği gibi gururları için ölümüne kapanacaklar.

Aynısını düşünüyorum.

Ligin ilk yarısında formsuzken ve onlarda zirvedeyken 0-0 a oynadılar resmen. Şampiyonluk filan umurlarında değil, yeter ki ligi Galatasaray'a yenilmeden bitirdik diyebilsinler.

Bence söylenenlerin aksine 0-0 1-1 2-1 gibi bitecek, djiku'nun da dediği gibi gururları için ölümüne kapanacaklar.
0 3 yenildiler kupada
Hedeflerine ulasamadilar

Yonetim ne is yapar? Bu Ajdar Kardesler, kadrolu degil mi? Kicindan basindan penalti(lar) uydurup ortami kizistirmayacaginin, maci bizden alip fener’e vermeyeceginin garantisini mi aldiniz da susuyorsunuz? Herifin yedigi boklar ortadayken neden bu sessizlik?

Kiskirtacak hepimizi bu veya epey yuksek potansiyeli var….

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yonetim ne is yapar? Bu Ajdar Kardesler, kadrolu o.c. degil mi? Kicindan basindan penalti(lar) uydurup ortami kizistirmayacaginin, maci bizden alip fener’e vermeyeceginin garantisini mi aldiniz da susuyorsunuz? Herifin yedigi boklar ortadayken neden bu sessizlik?

Kiskirtacak hepimizi bu it, veya epey yuksek potansiyeli var….
Hocam foruma hızlı baslamissiniz, ben 14. yılda falan kufure başlamıştım😄 şampiyonluk arifesi ban yemeyin. Her 2B arazi tohumlarina soversek forumda katliam çıkar

ali koç bu maçta kötü bi sonuç çıkmasını hayatta istemez, hele öğle farklı yenersek kongreye bile çıkarmazlar

arda kardeşlerin atanması tesadüf değil işte

bide kesin maç için 1-2 milyon prim sozü vermiştir, tl değil, euro

gergin geçer maç, her türlü pisliyi yaparlar maç boyunca

dikkatli olalım

1-0 olsun bizim olsun

İlk maçı tekrar izledim de rezil İsmail nasıl korkak oynatmış takımını her topu uzun vurdurmus biz baskı yaparız diye birkere bile pas yapmamış takımları, şimdi İsmail ve kahvecide yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt