Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.822
- 90.486
- 5.003
beter ol
Yakmaya devam et beni doktooor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beter ol
Yaw bi de secim takimlari etkileyecekse onlari daha cok etkileyecek daha fazla kaos var.bu maçtan çekinenleri biraz anlarım ama panik yapanları , toteme bağlayanlara şaşırıyorum.
Fenere karşı şampiyonluk kutlayacağız - inşallahta net tokat bir skorla alırız.
seçim tarafları falan varsa okan hoca var - takıma güven var. Endişelenecek bir şey ben görmüyorum.
projeler - yönetim kısmı sahayı etkileyecek kadar yumuşak karnımız yok çok şükür.Yaw bi de secim takimlari etkileyecekse onlari daha cok etkileyecek daha fazla kaos var.
Topcular hocanin 2 mac sonra olmayacagini biliyor
Buna ne dersin ?Yakmaya devam et beni doktooor
Aynısını düşünüyorum.İsmail kartal,Aykut kocaman tarzı fb nin içinden gelmiş teknik adamların en büyük korkusu gs ye yenilmek yani dünyanın sonu gibi birsey..
Ligin ilk yarısında içeride oynadıkları macta sezonun belki de en formsuz döneminde yakaladılar bizi sıfır riskle kaleye şut atmadan bitirdiler..
Super final son maçında Aykut kocaman kazandiginda sampiyon olacagi maçta son 4-5 dakikaya kadar risk almadı..Yeter ki yenilmeyeyim de Kadıköy serisi bitmesin diye dusundu herif..Dikkat edin Aykut geldikten sonra orada önce berabere kalmaya başladık sonra Ersun,erol bulut,ismail kartal derken maç kaybetmiyoruz neredeyse bunlara karşı.. Ödleri kopuyor..
O yüzden ismail kartal in şu an tek derdi yenilmeden buradan çıkmaktır.. Beraberliği ver maça çıkmaz
0 3 yenildiler kupadaAynısını düşünüyorum.
Ligin ilk yarısında formsuzken ve onlarda zirvedeyken 0-0 a oynadılar resmen. Şampiyonluk filan umurlarında değil, yeter ki ligi Galatasaray'a yenilmeden bitirdik diyebilsinler.
Bence söylenenlerin aksine 0-0 1-1 2-1 gibi bitecek, djiku'nun da dediği gibi gururları için ölümüne kapanacaklar.
Hocam foruma hızlı baslamissiniz, ben 14. yılda falan kufure başlamıştımYonetim ne is yapar? Bu Ajdar Kardesler, kadrolu o.c. degil mi? Kicindan basindan penalti(lar) uydurup ortami kizistirmayacaginin, maci bizden alip fener’e vermeyeceginin garantisini mi aldiniz da susuyorsunuz? Herifin yedigi boklar ortadayken neden bu sessizlik?
Kiskirtacak hepimizi bu it, veya epey yuksek potansiyeli var….