⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz biraz iyi rakip olduğunda bu şekilde atak yapmaya çalışırken kontra yiyip çok pozisyon verdik bu sene
Bizim hocanın defosu bence bu ve bunu çözen bizi hep zorluyor ya da geçiyor
Hoca’nın 2. devre oyunu değiştirmesi lazım yoksa sıkıntılı bu maç

Takımı eleştiren arkadaşlara söylüyorum. Sadece ilk yarıda 5-6 tane gereksiz pozisyonda hücumumuzun durdurulmasını saydım. En önemli özelliğimiz ön alan baskısında kaptığımız toplarda ve torreira'nın hırsı barış'ın gücü resmen sindirildi.

Şu maçta takıma tek bir laf bile etmem çünkü en kötü maçlarımızda bile ön alan baskısı ile bir şekilde golü atıp maçı almayı bildik.

Şimdi söyleyin bana bu maçta böyle bir şey mümkün mü topu kaptığın anda faul çalınıyor. En önemli özelliğin ön alan baskısını kullanarak nasıl gol atacaksın?
Şunu görebilen taraftar var allahtan top bizdeyken mutlaka bişeyler oluyor saçma sapan atağımız kesiliyor zırt pırt

Göze bu kadar kotu gelen futbolun basta hakemdir.Uyduruk sacma sapan fauller le ataklarimizi engelliyor veya adamlara veriyor topu.

Derbide beraberlige yapılmaz sampiyon yapsa bile.risklidir cunku birtane çakıp isi bitirmeliyiz diğer turlu kaybetme riski dogacak

Bu maçın ortamı çok iyi oynamaya müsaade etmiyor bu arada, en kötü faul oluyor zaten ama mücadele yok takımda hiç.

Kerem diyenler ne alaka abi ya. Demirbay napsın abi her zaman nasılsa yine aynı oynuyor topunu dağıtıyor. Daha önce nasıldı ki demirbay.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertens yerine Ziyech i atmalıyız kaleye yakın oynayıp şut çekmeli zira mertens i ilk faulünde oyundan atacak bu hakem

Demirbay yerine Berkan
Mertens yerine de zaha veya Kerem girmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Topun oyunda kaldigi sureyi cok mrk ediyorum.

İlk yarıyı bize öyle bir zehir ettiniz ki şimdi 2-3 gol atsaniz aynı keyfi alamayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt