⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç önü gösteriyorki biraz rehavete kapılmışız umarım olumlu yansır takıma

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne zaman böyle dalga geçer gibi saçma sapan
kareografiler hazırlasak başımıza bela alıyoruz yahu azıcık ciddiyet be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu maçta hakem nasıl sindirdi görmeyenle futbol konuşulmaz. Ince ince takımın ayarını öyle bozdu ki. Gerisi zaten tüh dikme
Bu maçtan önce de bilinen bişey. Şu maçı hakemle açıklayamazsın. Adamlar rahat orta bile kestirmedi her topa dokundular.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konya baya kotu takim yenilmek buyuk mucize olur ama boyle korner bi top olur girer. Adam gibi hazirlanip taraftar onunde sampiyon olmak lazimdi. Butun senenin hirsi mucadelesi bu macta rakibe gosterip bitmeliydi

75 dk 10 kişi kalan fenerle mi oynamak istersin yoksa 11 kisilik kötü konyayla mi ? Desele ben ilkini seçerdim muhtemelen ve biz bu takıma yenildik..

önemli minik ama çok önemli bir nokta var.

şimdi haftaya şampiyon oluruz dert değil.

ama bu adamlar istanbulsporu yenince takımına sahip çıkacak - kısaca DELİRMEYECEK..

belkide seçimlerinin sonucunu bile değiştirecek şu maç - hatta belki bizimkisini bile...

minnacık kar tanesi çığa dönüşür böyle ortamlarda.

Degistirecekse degistirsin, Arda Kardesleri bu maca kabul eden, tum sezon sike yaptiniz, devam mesaji verdi.

Bize Federasyona sozu gecen bir yonetim lazim, adil yonetim saglayabilecek.

MHK’nin %70inin Fenerli olmasina goz yummayacak. Adamlar sezonun yarisinda sike yaptilar biz de nasilsa kazaniyoruz diye seyrettik.

Haftaya konyayi yenip sampiyon olursak bu mac unutulur gider o sorun degil ama Galatasaray da top oynuyorsan sampiyonluk macinda bole futbol oynayamazsin mucadele etmemezlik yapamazsin beni uzen kismi ha taraftar olarak kendimide sucluyorum cok rehavete girdim kesin sampiyon oluruz diyordum ama demekki bizdeki rehavet okan hoca ve futbolculardada olmus

Yapmayın şu soktumun koreografisini gidin 19 mayıs için yapın ne saçma bir topluluksunuz ya. Adamlar cikarken herifleri gaza getiriyorsunuz

bana göre bir şey yok - temiz benim görüşümde havada indirmediler etmediler sonuçta.
İlk engellenmenin10da birine faul çalıp zart rakibe faul verirdi.
İkincisinde de net dirsekle muslerayı bozuyor adam. Kalecinin kendi alanında özgürlüğü vardır temas faul sebebidir. Kaleci ellerini kullanacak alacak topu alamıyor.

Haftaya konyayi yenip sampiyon olursak bu mac unutulur gider o sorun degil ama Galatasaray da top oynuyorsan sampiyonluk macinda bole futbol oynayamazsin mucadele etmemezlik yapamazsin beni uzen kismi ha taraftar olarak kendimide sucluyorum cok rehavete girdim kesin sampiyon oluruz diyordum ama demekki bizdeki rehavet okan hoca ve futbolculardada olmus
Haftaya rahat galibiyet alamazsak bu maç unutulmaz. O durumda bile emin değilim unutulacağından.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok acayip kirmizi uyeler ortaya cikti ve surekli negatif basiyorlar. GSC kus avci team goreve!

Futbol bu olur. Kopek gibi oynadi fener, ve hakettikleri bir galibiyet oldu. Umarim derslerimizi hep boyle sonunda buyuk seyler kaybetmedigimiz maclardan cikaririz. Fark 3+ olmasaydi bugun onumuze gecerlerdi. Takim ve aslinda hepimiz buyuk bir kibirin icine dustuk. Umarim herkesin ayaklari yere basmistir.

Haftaya Konya'yi yenip sampiyon olacagiz.

Ben burda kötü maçtan ziyade başka birsey var bunlar topluca içip sıcmaya mi gitti alem mi yaptılar ne oldu bilmiyorum ama 11 oyuncunun sapır sapır döküldüğü bir maç hafızamda yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt