- 31 Ağustos 2021
- 69.289
- 49.617
- 3.258
bana göre bir şey yok - temiz benim görüşümde havada indirmediler etmediler sonuçta.2 kere engelleniyor. Önce önüne geçiyor engelleniyor zıplayamıyor sonra çağlar dirseğiyle itiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana göre bir şey yok - temiz benim görüşümde havada indirmediler etmediler sonuçta.2 kere engelleniyor. Önce önüne geçiyor engelleniyor zıplayamıyor sonra çağlar dirseğiyle itiyor.
Niye onemi yok? Kafayi mi yedin? Yuruyun gidin isinize ya tovbe tovbe![]()
Maç önü gösteriyorki biraz rehavete kapılmışız umarım olumlu yansır takıma
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu maçtan önce de bilinen bişey. Şu maçı hakemle açıklayamazsın. Adamlar rahat orta bile kestirmedi her topa dokundular.Şu maçta hakem nasıl sindirdi görmeyenle futbol konuşulmaz. Ince ince takımın ayarını öyle bozdu ki. Gerisi zaten tüh dikme
Konya baya kotu takim yenilmek buyuk mucize olur ama boyle korner bi top olur girer. Adam gibi hazirlanip taraftar onunde sampiyon olmak lazimdi. Butun senenin hirsi mucadelesi bu macta rakibe gosterip bitmeliydi
Ben. Sezonu hak ettik, sacma sapan seyler yazip durmayin yacidden hafta şampiyon olsak kutlayacak olan var mı?
önemli minik ama çok önemli bir nokta var.
şimdi haftaya şampiyon oluruz dert değil.
ama bu adamlar istanbulsporu yenince takımına sahip çıkacak - kısaca DELİRMEYECEK..
belkide seçimlerinin sonucunu bile değiştirecek şu maç - hatta belki bizimkisini bile...
minnacık kar tanesi çığa dönüşür böyle ortamlarda.
İlk engellenmenin10da birine faul çalıp zart rakibe faul verirdi.bana göre bir şey yok - temiz benim görüşümde havada indirmediler etmediler sonuçta.
Haftaya rahat galibiyet alamazsak bu maç unutulmaz. O durumda bile emin değilim unutulacağından.Haftaya konyayi yenip sampiyon olursak bu mac unutulur gider o sorun degil ama Galatasaray da top oynuyorsan sampiyonluk macinda bole futbol oynayamazsin mucadele etmemezlik yapamazsin beni uzen kismi ha taraftar olarak kendimide sucluyorum cok rehavete girdim kesin sampiyon oluruz diyordum ama demekki bizdeki rehavet okan hoca ve futbolculardada olmus
75 dk 10 kişi kalan fenerle mi oynamak istersen yoksa 11 kisilik kötü konyayla mi ?
Ben ilkini seçerdim muhtemelen ve biz bu takıma yenildik..