⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafaca rahattılar dedim. Kötü oynadılar falan demedim. Elbette mücadele ettiler, hırslıydılar ama KAYBEDECEK BİR ŞEYLERİ YOKTU. O yüzden baskı da azdı. Kafa kafaya bir senaryoda onlarda da stres-baskı olacaktı. Biz de bu kadar gevşek "nasılsa şampiyonuz" kafasıyla çıkmazdık. Daha kıran kırana bir maç olurdu. Kazanır-kaybederdik o başka...
Ben nasılsa şampiyonuz kafasında olduklarina inanmak istemiyorum bu daha büyük rezalet sen nasıl son maça bırakırsın önünde örnekler de var rakibin bu travmalar dan belini dogrultamadi

Son maçta kısır kötü bir futbol çıkarsa okanda icardi de hepsi sorgulanma li ne demek umursamaz derbiye çıkmak normal maç olsa anlarım ama derbiye umursamaz çıkmak Okan hoca nin sucudur

cidden hayirli bir maglubiyet olacak olm bu
haftaya biz samiyon olup bunlarin havasi bozulmazsa ayni kafayla gelecek sezona devam ederler bence
ins öyle olur
ermanın babu babu larını al ... araba kornası efekti ver..

aha şu an öyle evim. kulaklıkla metallica falan açtım izole etmek için :D

şu dediğin çok vahim bir durum ama yav.

Nasılsa şampiyonuz kafasıyla, oyunu soğutayım, rahat takılayım diye aşırı düşük motivasyonla çıkarsan bir derbiye böyle olur. Sanki eşit puandaymışız gibi oynamamız lazımdı ama camiaca iyi konsantre değildik derbiye. Yeni tesis lansmanları, Erden Timur'un zamansız basın toplantısı, seçim gündemi ve yeni aday çıkması vs... Teknik kadro da oyuncuları iyi hazırlayamamış belli ki...

42 yaşındayım hayatımda böyle bir rezillik yaşamadım.Takım, taraftar, hoca hangisi daha rezil karar veremedim. Yazıklar olsun size şu şerefsizleri sevindirdiniz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 51 yaşındayım ben de görmedim kardeşim.
Şampiyon olacağız orası kesin ama hançer gibi saplandı şu maç bize.
Var hocam. Karadenizli bi topculari vardi sonradan bize gelmisti sanriim. Prekazi'li Tanju'lu takimimizla ilk yari 3-0 ondeydik te ikinci yari 4 tane yemistik. Schumacher'in son anda terse donup cikardigi top vardi hani. Bir o rezillik var. Bir de daha oncesinde 82-83 gibi gene oyle geriden gelip 4-4 berabere bitirdikleri mac var. En uyuz oldugum maclar. Johnson golu, playofftaki maclar bile beni o kadar uzmemisti.

Demek istediğim, Konya üç puan için oynar ise sıkıntı yaşama ihtimali daha yüksek. Fb maçında beraberliğe oynadılar, zar zor berabere kaldılar. Bizim maçı yenmek için oynamaları onlar adına büyük risk. Biz sakin kalmalıyız, kast ettiğim budur.

Cidden zor maç olacak r’daş 3 ihtimale de açık maç

Takımı ligi bitirmiş modda gördüm bugün acayip irkildim , şu zihniyetle oynanacak her maç kayıp olacaktır

İnş gerekeni yaparız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanın devrede ya da en geç 55-60 gibi oyuna müdahale etmemesi saçmalık. Köhn rezil oyununu sürdürdü, seneye sol bek bakılmalı hemen. Ziyeş biraz üstüne gidilince bireysel kavgaya dönüştürdü işi, Ferdi'ye çalım atmaya çalışarak maçı bitirdi. KDB'nin ilk yarı laubali oyunu inanılır gibi değil. Icardi hiç yoktu zaten sahada. Muslera da hatalı çıkışı yapınca beklenen oldu.

Hak edilmiş bir galibiyet alan rakibi de kutlarım. 80 küsur dakika 10 kişi oynayıp pozisyon vermediler.

Hakem çoğu bizim aleyhimize feci saçmaladı ama doğrudan etkileyen bir hatası yok. Yeteneksiz bir adam.

Haftaya adamlarin maci garanti buda kotu durum. Oyuncular baski hissedecek yani su maca varini yogunu koy sabaha kadar egleneceksin. Kibir gozumuzu kör etmis bizim kimse kusura bakmasin

Cidden zor maç olacak r’daş 3 ihtimale de açık maç

Takımı ligi bitirmiş modda gördüm bugün acayip irkildim , şu zihniyetle oynanacak her maç kayıp olacaktır

İnş gerekeni yaparız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuan yapılan eleştiriler doğrudur, haklıdır ve gereklidir zaten. Ancak takımın reaksiyon vereceğine inanmak istiyorum, tercih ediyorum. Umarım mutlu sona ulaşan biz oluruz üstad, saygı duyuyorum düşünce olarak

Ben nasılsa şampiyonuz kafasında olduklarina inanmak istemiyorum bu daha büyük rezalet sen nasıl son maça bırakırsın önünde örnekler de var rakibin bu travmalar dan belini dogrultamadi

Son maçta kısır kötü bir futbol çıkarsa okanda icardi de hepsi sorgulanma li ne demek umursamaz derbiye çıkmak normal maç olsa anlarım ama derbiye umursamaz çıkmak Okan hoca nin sucudur

Umursamazlık abartı olur. Sadece "nasılsa beraberlik alırız" kafasında ve o kafaya uygun bir stratejiyle çıktık. Bazen stratejin de psikolojini etkiler. Teknik direktör "aman sakin olun, aman tahriklere gelmeyin" deyip bir de üstüne "pas yapın, risk almayın, soğuk kanlı oynayın" işlerse bütün hafta oyuncular kafasına bu bazen konsantrasyon ve motivasyon kaybıyla sonuçlanabilir. Orada bir psikolojiyi iyi yönetememe hali var...

Fener ligi bitirdi zaten bizim maçımız var fener u19 la çıksa yine kazanır o maçı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olaki biz Konya'ya yenilsek dahi onlar İstanbul a puan verir, yine şampiyon oluruz.. o konuda rahatim.. oyunun sonunda şampiyon hatırlanir her zaman.. ilk defa yenilmedik bu kansizlara sorun değil.. beni en çok üzen şey 500 600 Euro verip maça giden renktaslar..

Yav bu hakem bu maca verilirmiydi? Bu macta bile yapacagini yapti. Yok biz iyi kötü oynamisiz hepsi fasa fiso. Golden önce bile barisa faul var onu vermeyip faulü obür tarafa tasidi. Goldede musleraya faul var. Bi kaleciye 6 pasda öyle müdahlede bulunamasin. Biz rakiblere karsi degil sampiyonlugu hakemlere karsi oynuyoruz ilk basta da bu hakem geliyor.

İstek mucadele galip geldi. Bizim Karagumruk maclarini izleyen takim defomuzu gorur. Gordulerde. Adam adama basildiginda temasli oyunda pas yapamiyoruz. Tek pasla hizli cikman lazim arkaya top asirtman lazim ki blogu one ceken takim zorlansin. Biz baskiyi gorunce yan pas geri pas yapiyoruz kaleci topu dikiyor ileri.
İşte bu yazdıklatının sebebi Okan Hoca.
Defans arkasına top atma diye bir şey ligin başından beri yok bizde. Ha böyle topları kime atacaksın, öyle bir dribling oyuncun da yok zaten.
Çünkü Okan'ın kafası temposuz ve ortadan rakibi delme üzerine kurulu. Eldeki oyuncalarla zaten fatklı da oynayamazsın ama bu oyuncuları seçen de yine Okan neticede.

Bu ligin tek bug'ı var, o da tempolu oyun oynayabilen takım kuracak hoca ve oyuncular.

geçen seneki maçların da anahtarı berkandı bu arada. Demirbay gibi yavaş adamla kontra oynayan takma karşı oynanmaz.
Ama kime anlatacağız ya. Bu kafayla şampiyonluk olur ş.liginde tokatlanır geliriz.

1 puanın yettiği yerde 1 puan için oynatamayan bir hoca var. Direkt yenilmeye oynatıyor. Hangi maçı sayayım ya.
Bayern maçları, Prag maçı hep aynı abi.
Son 10 dakika da tek stoperle oynadık taktiğe bak 5 forvetle kim maç kazanmış, fener iki maçı da bu şekilde puan kaybetti. Ortayı kalabalık yapacaksın ki dönen topları alalım.
Berkan ve Kerem Aktürkoğlu çok daha erken girmeliydi. Takım üretmiyor görüyorsun işte Ziyech kitlenmiş, Dayı kötü değiştir 60 da neyi bekliyorsun.
Ayrıca dediğin gibi son 15 dakika F terim misali bütün adamlar ilerde orta sahada top yapan bir tane adam yok olmaz böyle. Bunlar panik değişikliği çok yanlıştı. İlk değişiklikler de çok ama çok geçti.

Evet bu tabir daha doğru olur. Sakin oynamayı gevşek oynamayla karıştırdılar. Direkt galibiyet parolası diye çıkıldı fakat bu plana uyulmadı.
Ikinci yari baslarken Icardi Demirbay'a, Sanchez de Nelson 5 dakika laf anlattilar ikisi de tiklamadi bile. BAY Okan'a bi seyler anlatmaya calisti Okan hadi cocugum isine git der gibiydi. Tamamen rezalet. He sanki laf anlatmaya calisanlar cok mu iyi oynadilar? Yooo ama yine bir takim olamadik, herifler bi taktige guvenip onla oynadilar. Basardilar.

Barış bile kötüydü bugün. Düşünün Galatasarayin halini o zaman. Mücadele, istek göremedik. Muslera sagolsun öyle bir gol yedi ki olacak iş değil.

Adamların niyeti zaten belliydi. Kudurttular taraftarı bizim salaklar da oyuna geldi. Sen ne diye atıyorsun sahaya sürekli yabancı maddeyi? Oyunu soğutmak için ellerinden geleni yaptılar bizim mallar da buna çok güzel ortaklık etti.

15.000 tl'ye karaborsadan bilet satarsan böyle mallar gelir işte maça.

Yönetimde 2 laf çıkıp edemedi şu hakem için. Elinden geleni yaptı oyini soğutmak için. Yazıklar olsun.

Nasılsa şampiyonuz kafasıyla, oyunu soğutayım, rahat takılayım diye aşırı düşük motivasyonla çıkarsan bir derbiye böyle olur. Sanki eşit puandaymışız gibi oynamamız lazımdı ama camiaca iyi konsantre değildik derbiye. Yeni tesis lansmanları, Erden Timur'un zamansız basın toplantısı, seçim gündemi ve yeni aday çıkması vs... Teknik kadro da oyuncuları iyi hazırlayamamış belli ki...
aynı şeyi diyruz işte ama ben teknik kadro haricindeki hiç bir şeye yazmam - 1 basın toplantısı , ne bileyim seçim öncesi muhabbet takımı şampiyonluk maçında bozuyorsa bunu Okan hocaya yazarım ...net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt