Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.587
- 16.091
- 2.228
Nasıl yedi yıldır yav üstat? Daha iki sezon önce Belmaslı leş sezonda yenilmiştik bu köpeklere.ulan o değil 7 yıl sonra yenilmişiz
seneye de yenilmezdik muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yedi yıldır yav üstat? Daha iki sezon önce Belmaslı leş sezonda yenilmiştik bu köpeklere.ulan o değil 7 yıl sonra yenilmişiz
seneye de yenilmezdik muhtemelen
Ben nasılsa şampiyonuz kafasında olduklarina inanmak istemiyorum bu daha büyük rezalet sen nasıl son maça bırakırsın önünde örnekler de var rakibin bu travmalar dan belini dogrultamadiKafaca rahattılar dedim. Kötü oynadılar falan demedim. Elbette mücadele ettiler, hırslıydılar ama KAYBEDECEK BİR ŞEYLERİ YOKTU. O yüzden baskı da azdı. Kafa kafaya bir senaryoda onlarda da stres-baskı olacaktı. Biz de bu kadar gevşek "nasılsa şampiyonuz" kafasıyla çıkmazdık. Daha kıran kırana bir maç olurdu. Kazanır-kaybederdik o başka...
ermanın babu babu larını al ... araba kornası efekti ver..cidden hayirli bir maglubiyet olacak olm bu
haftaya biz samiyon olup bunlarin havasi bozulmazsa ayni kafayla gelecek sezona devam ederler bence
ins öyle olur
şu dediğin çok vahim bir durum ama yav.
42 yaşındayım hayatımda böyle bir rezillik yaşamadım.Takım, taraftar, hoca hangisi daha rezil karar veremedim. Yazıklar olsun size şu şerefsizleri sevindirdiniz.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var hocam. Karadenizli bi topculari vardi sonradan bize gelmisti sanriim. Prekazi'li Tanju'lu takimimizla ilk yari 3-0 ondeydik te ikinci yari 4 tane yemistik. Schumacher'in son anda terse donup cikardigi top vardi hani. Bir o rezillik var. Bir de daha oncesinde 82-83 gibi gene oyle geriden gelip 4-4 berabere bitirdikleri mac var. En uyuz oldugum maclar. Johnson golu, playofftaki maclar bile beni o kadar uzmemisti.Ben 51 yaşındayım ben de görmedim kardeşim.
Şampiyon olacağız orası kesin ama hançer gibi saplandı şu maç bize.
Demek istediğim, Konya üç puan için oynar ise sıkıntı yaşama ihtimali daha yüksek. Fb maçında beraberliğe oynadılar, zar zor berabere kaldılar. Bizim maçı yenmek için oynamaları onlar adına büyük risk. Biz sakin kalmalıyız, kast ettiğim budur.
Şuan yapılan eleştiriler doğrudur, haklıdır ve gereklidir zaten. Ancak takımın reaksiyon vereceğine inanmak istiyorum, tercih ediyorum. Umarım mutlu sona ulaşan biz oluruz üstad, saygı duyuyorum düşünce olarakCidden zor maç olacak r’daş 3 ihtimale de açık maç
Takımı ligi bitirmiş modda gördüm bugün acayip irkildim , şu zihniyetle oynanacak her maç kayıp olacaktır
İnş gerekeni yaparız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben nasılsa şampiyonuz kafasında olduklarina inanmak istemiyorum bu daha büyük rezalet sen nasıl son maça bırakırsın önünde örnekler de var rakibin bu travmalar dan belini dogrultamadi
Son maçta kısır kötü bir futbol çıkarsa okanda icardi de hepsi sorgulanma li ne demek umursamaz derbiye çıkmak normal maç olsa anlarım ama derbiye umursamaz çıkmak Okan hoca nin sucudur
İşte bu yazdıklatının sebebi Okan Hoca.İstek mucadele galip geldi. Bizim Karagumruk maclarini izleyen takim defomuzu gorur. Gordulerde. Adam adama basildiginda temasli oyunda pas yapamiyoruz. Tek pasla hizli cikman lazim arkaya top asirtman lazim ki blogu one ceken takim zorlansin. Biz baskiyi gorunce yan pas geri pas yapiyoruz kaleci topu dikiyor ileri.
Berkan ve Kerem Aktürkoğlu çok daha erken girmeliydi. Takım üretmiyor görüyorsun işte Ziyech kitlenmiş, Dayı kötü değiştir 60 da neyi bekliyorsun.geçen seneki maçların da anahtarı berkandı bu arada. Demirbay gibi yavaş adamla kontra oynayan takma karşı oynanmaz.
Ama kime anlatacağız ya. Bu kafayla şampiyonluk olur ş.liginde tokatlanır geliriz.
1 puanın yettiği yerde 1 puan için oynatamayan bir hoca var. Direkt yenilmeye oynatıyor. Hangi maçı sayayım ya.
Bayern maçları, Prag maçı hep aynı abi.
Son 10 dakika da tek stoperle oynadık taktiğe bak 5 forvetle kim maç kazanmış, fener iki maçı da bu şekilde puan kaybetti. Ortayı kalabalık yapacaksın ki dönen topları alalım.
Ikinci yari baslarken Icardi Demirbay'a, Sanchez de Nelson 5 dakika laf anlattilar ikisi de tiklamadi bile. BAY Okan'a bi seyler anlatmaya calisti Okan hadi cocugum isine git der gibiydi. Tamamen rezalet. He sanki laf anlatmaya calisanlar cok mu iyi oynadilar? Yooo ama yine bir takim olamadik, herifler bi taktige guvenip onla oynadilar. Basardilar.Evet bu tabir daha doğru olur. Sakin oynamayı gevşek oynamayla karıştırdılar. Direkt galibiyet parolası diye çıkıldı fakat bu plana uyulmadı.
aynı şeyi diyruz işte ama ben teknik kadro haricindeki hiç bir şeye yazmam - 1 basın toplantısı , ne bileyim seçim öncesi muhabbet takımı şampiyonluk maçında bozuyorsa bunu Okan hocaya yazarım ...net.Nasılsa şampiyonuz kafasıyla, oyunu soğutayım, rahat takılayım diye aşırı düşük motivasyonla çıkarsan bir derbiye böyle olur. Sanki eşit puandaymışız gibi oynamamız lazımdı ama camiaca iyi konsantre değildik derbiye. Yeni tesis lansmanları, Erden Timur'un zamansız basın toplantısı, seçim gündemi ve yeni aday çıkması vs... Teknik kadro da oyuncuları iyi hazırlayamamış belli ki...