- 3 Temmuz 2012
- 137.977
- 86.847
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanın da değişiklikleri gerçekten rezalet otesiydi. Ya hocam, mert denen herif çıkmış oyundan. Diğerleri tribunu germiyor. Sen ne diye orta sahayı boşaltıp berkani sol bek falan yapıyorsun. Dizilişi en fazla üçlü defans olarak bırak ama bütün takimi çorba yaptın. Golden sonra tam tamına 25 dakikamız vardı ve hiç bir şey yapamadık sayende.
Nedir bu saçma macera arayislari.
Maçın özetiFener'in bu maçta galibiyete ihtiyacı olmasına rağmen aşırı ofansif oynayacağını hiç sanmıyorum, İsmail Kartal ilk maçtaki gibi komple savunma yapıp beraberliği korumayı amaçlayacaktır. Bu şekilde oynayıp şans eseri bir galibiyet alma peşinde olacaktır diye düşünüyorum, Bu yüzden maçı 0-0'da tutmak onların isteyeceği bir durum olur bizim bu maçta skor üstünlüğünü alıp oyun planlarını bozmamız gerekiyor. Maçın sonlarına doğru 0-0 giden bir maçta ters bir pozisyondan gol yeme ihtimalini en aza indirmemiz lazım bu yüzden maçta öne geçip Fener'in umutlarını azaltmalıyız. İlk golü atarsak açılmak zorunda kalacak Fener için maç çok daha olumsuz seyreder ve fark artabilir ilk golü atmak çok kritik olur bu maçta. 0-0 şampiyonluk için bize yetiyor diyip rolanti bir maç çıkarmamalıyız kısacası.
Öyle tabi ama şu maçta hayvan gibi kutlamak madara edip yenmek varken 10 kişi bir de yeniliyoruz adamlaraCanımız saolsun oydu buydu şuydu herkes aynı şeyleri yazıyor zaten. Haftaya şampiyonluğu alıp son gülen olacağız!!
Şu aciklamalara bakarsak bu adam büyük hoca moca olamaz. Galatasaray teknik direktörü hic olamaz. Yollanmali. Derhal. Bu oyunculari konya macina hazirlayamaz felaket olurBuna stres de diyen olur rehavet diyen de. Bunun yönetimini de HOCA yapacak. Yazık çok yazık.
x.com
x.com
Sokuk bir gol yiyerek yenildikMaçın özeti
200 bin euro prim alan herhangi biriBu hakemlere karsi gercekten konyayla anlasmaya gidecen. Senmisin bana bu oyunu yapan diyip yapacan bunu bu düzene ve bu hakemlere karsi, heleki bugünkü gibi olan hakemlere karsi. Kim karisabilir berabere kalmana?