⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar mücadelesiyle hak etti 10 kişiyle 80 dakika oynadılar demek ki bizden daha çok istediler derim bu hikayede olan bize oldu sahada yürüyenler şu an fosur fosur uyuyor.
Mert Hakan isimli şahıs dışında hepsi tertemiz topunu oynayıp gitti. 0-0 biten çok derbi oldu ama ben böyle bir kepazelik görmedim. Mücadelenin m'sini etmediler.

bı ara 100 pas fb 300 pas gsdi ama 1 korner atmısız

hoca konusunda düşüncelerimi biliyorsun

yemediğimiz hakaret kalmadı bu forumda

hatta bi ara hiç girmedim yazmadım
ne desek boş çünki
yediğimiz hakaretlerle kalıyoruz

hoca şuan 10 üzerinden 6lık bir hoca
ne zaman ki hedef maçlardan birini kazanır 7/10 derim

ama 7 üzerine çıkacağını hiç sanmıyorum
8lik bir hoca olabilmesi için çok fırın ekmek yemesi gerekiyor

hoca konusunda düşüncelerimi biliyorsun

yemediğimiz hakaret kalmadı bu forumda

hatta bi ara hiç girmedim yazmadım
ne desek boş çünki
yediğimiz hakaretlerle kalıyoruz

hoca şuan 10 üzerinden 6lık bir hoca
ne zaman ki hedef maçlardan birini kazanır 7/10 derim

ama 7 üzerine çıkacağını hiç sanmıyorum
8lik bir hoca olabilmesi için çok fırın ekmek yemesi gerekiyor
bende yazdım defalarca bizim oyunu cözen 4 5 atar

sonra prag attı

sonra okan efendi presstende vazgecti son haftalarda set oturdu dedik 50 tane pozisyon vermeye basladı takım

Berkan ne yaptı hoca sana geçen hafta golü atmış çocuk dehşet moral kazanmış 70'de golü yiyene kadar ne diye bekliyorsun resmen izledin şu saatte buradaki insanlar bile mutsuz şekilde uyuyamıyor herkesin hevesini kırdınız.

Yani resmen izledin 60-65 arası kendimi yırttım binada aşağılara kadar sesim gidiyordu dilimde tüy bitti 45'de değiştirmedin bari 60'da değiştir dedim olmadı rakip üstümüze geliyorken kaç defa bağırdım

Şunu yapsan bugün yine şampiyonluğu kutluyor olurduk şimdi dön dolaş uyu uyuyabilirsen Konya deplasmanına kadar azap gibi geçecek.

Şu hissiyat bayağı kötü ve uyutmuyor. Allah korusun bugün şampiyonluk maçı olsaydı ve kaybetseydik ne hale düşerdik bilmiyorum. Heriflere acıdım resmen 2012 üzerinden.

Sinirden hala elim ayağım titriyor, tüylerim diken diken oluyor.
Screenshot_39.webp

Şu hissiyat bayağı kötü ve uyutmuyor. Allah korusun bugün şampiyonluk maçı olsaydı ve kaybetseydik ne hale düşerdik bilmiyorum. Heriflere acıdım resmen 2012 üzerinden.
Onlara çok koymamıştır çünkü galibiyet ihtiyaçları vardı eğer beraberlik yettiği senaryoda çıkıp 10 kişi koysak emin ol fazlası olurdu.

Ama Denizlispor ve Trabzonspor maçları sağlam etki bırakmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt