Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve golü de kornerden yedik. Bu sezon yediğimiz sayısız duran top golünden biriydi.Utanılacak bir istatistik daha söyliyeyim adamlar 5 korner biz sadece 1 korner kullandık en etkili olduğumuz konuda bile rakibi zorlayamadık o kadar kötüydük o kadar rezalettik.
bızım takım ne yaptı hala cözemedım
bı ara 100 pas fb 300 pas gsdi ama 1 korner atmısızburayı silelim bence recebim
sanki hiç yaşanmamış gibi forumda takılalım
sil bu başlığı
gördükce içim daralıyor
git uyu tunacıgımRuhsuz sürüsü
bu topçular mışıl mışıl uyuyodur şimdi gündüz de izin yaparlar maça gidip eziyet çekenlerde akşama kadar çalışırgit uyu tunacıgım
Mert Hakan isimli şahıs dışında hepsi tertemiz topunu oynayıp gitti. 0-0 biten çok derbi oldu ama ben böyle bir kepazelik görmedim. Mücadelenin m'sini etmediler.Adamlar mücadelesiyle hak etti 10 kişiyle 80 dakika oynadılar demek ki bizden daha çok istediler derim bu hikayede olan bize oldu sahada yürüyenler şu an fosur fosur uyuyor.
bı ara 100 pas fb 300 pas gsdi ama 1 korner atmısız
bende yazdım defalarca bizim oyunu cözen 4 5 atarhoca konusunda düşüncelerimi biliyorsun
yemediğimiz hakaret kalmadı bu forumda
hatta bi ara hiç girmedim yazmadım
ne desek boş çünki
yediğimiz hakaretlerle kalıyoruz
hoca şuan 10 üzerinden 6lık bir hoca
ne zaman ki hedef maçlardan birini kazanır 7/10 derim
ama 7 üzerine çıkacağını hiç sanmıyorum
8lik bir hoca olabilmesi için çok fırın ekmek yemesi gerekiyor
Sinirden hala elim ayağım titriyor, tüylerim diken diken oluyor.
Onlara çok koymamıştır çünkü galibiyet ihtiyaçları vardı eğer beraberlik yettiği senaryoda çıkıp 10 kişi koysak emin ol fazlası olurdu.Şu hissiyat bayağı kötü ve uyutmuyor. Allah korusun bugün şampiyonluk maçı olsaydı ve kaybetseydik ne hale düşerdik bilmiyorum. Heriflere acıdım resmen 2012 üzerinden.
O zaman küme düşme potasındaki Konya'da da her şey olur dert etmeye gerek yok diyip geçelim.Ya ne abartmissiniz
Derbide hersey olur yapacak birsey yok