- 20 Haziran 2011
- 60.756
- 68.985
- 4.758
Çok özledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok özledim
konya stoperleri hataya meyilli oyuncular ise o zaman hatayın kümede kalmasını isterler ve bu maçta bilerek gol yedirirler.konya stoperleri hataya meyilli oyuncular
Veliiiiiikonya stoperleri hataya meyilli oyuncular ise o zaman hatayın kümede kalmasını isterler ve bu maçta bilerek gol yedirirler.
Çıtır tavuk topum nbr ?Bu kadının trabzon ile ilgili dediklerinden habersiz mayıs 2021de yaptığım trabzon yorumu degerlenmedi.2018 ve 2019u bilmem hiç bi boka yaramadi.quaresma fernadonun gençlerbirligi macindaki fotosuna gülerken bjk macinda görürsün demem de bi boka yaramadı,forumda yorum duruyor.gol atmıştı fernando bjk macinda.Ekli dosyayı görüntüle 244575şampiyonluk gelince birileri çok kötü şeyleri hakedecek,yeter bu kadar
Gece gece tarotcu konuşuyor şampiyonluk yerine iyi bisey mi senceÇıtır tavuk topum nbr ?
Bu yorum seni hataya düşürürkonya stoperleri hataya meyilli oyuncular ise o zaman hatayın kümede kalmasını isterler ve bu maçta bilerek gol yedirirler.
Maç ile ilgili muhim ve değerli hislerini okumak isterim üstadBu yorum seni hataya düşürür
Bakıyorumda sonunda foruma girilmişBu mac berabere biterse bi 50 yıl şike diye dolanırlar

Şampiyon GalatasarayMaç ile ilgili muhim ve değerli hislerini okumak isterim üstad
Gece gece tarotcu konuşuyor şampiyonluk yerine iyi bisey mi sence
Mertens,baris ve zaha maçın öne çıkacak oyunculari.bilhassa mertenskonya stoperleri hataya meyilli oyuncular ise o zaman hatayın kümede kalmasını isterler ve bu maçta bilerek gol yedirirler.
Hocan gelmeyecekHocama kurban olayım,bitane arkadaş var hep hoca ile irtibatta,yeğenim falan diyo fulya teyze ona.cok kiskaniyorum.burayi okumasın.editledim,tanır yoksa
Şampiyon olalim,sonrasına bakarız erden timur başkan oluncaHocan gelmeyecek
Kerem ölmüş. Vereceği tek mesaj mezar taşındaki dua olur gibi.Kerem Aktürkoğlu bu maçta şov yapacaktır Barış'la birlikte biz daha ölmedik mesajı bu iki topçumuzdan gelir
o sitede fb 5 yıldızdı en son baktığımda : )whoscored bu maç için 0-0 tahmini yapmış ve "disgrace of gijon" olayına atıf yapmış.
bu tarz sitelerde türk ligini analiz edenler muhtemelen türk personellerdir.
bu analizi de oturma organının içi cayır cayır yanan bir ifbli yapmış belli.
Yalı çocuğu bu tip sitelere el atmış belli ki. Türkiye sitelerine sponsor oluyordur tm, ws gibi sitelerin. Bu adam fenerin başında durduğu sürece daha çok işimiz var. Bunu kendi camiasına çiğ çiğ yedirme fırsatı elimize geçmişken hoca ve ekibi adama seçimi kazandırdı bile.o sitede fb 5 yıldızdı en son baktığımda : )