⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Geçen sene fener uefa da final oynayacak demişti birde. Ciddiye alınacak bir tip değil. Fener loser’lığı ve uefa finali:)
O veya buna benzer pek çok şey dedi,kanıt çok bende🙂 ya alım olsam ben olurdum,o kadar çok şey bildimki.ama bu Allahin verdiği bi 6.his bendeki sadece

siz istediniz ve geldi ronnie foden gscde
hea

1716506947369.webp

Yuruyerek oynadigimiz maclar : ilk Rize, Antalya, Hatay, Pendik ve ikinci fener maclari. Yine yurursek kaza golune kurban gitmeyelim

Hiçbir dedikoduya mahal vermemek adına, çıkıp aslanlar gibi oynayıp atabildiğimiz kadar gol atmalıyız.

Ali K.O.Ç dene meczup çıkıyor UEFA ya yazı yolladık bu maçı ekstra 2 gözlemci izlemeli diyor, ruh hastası bir başka Fenerli Bedri Baykam çıkıyor bu maç futbolumuzda kriz yaratmamalı diyor.

Bu bilmem ne evlatlarının çenelerini kapatmalarının yolu, çıkıp fişi çekmektir.

Hiçbir dedikoduya mahal vermemek adına, çıkıp aslanlar gibi oynayıp atabildiğimiz kadar gol atmalıyız.

Ali K.O.Ç dene meczup çıkıyor UEFA ya yazı yolladık bu maçı ekstra 2 gözlemci izlemeli diyor, ruh hastası bir başka Fenerli Bedri Baykam çıkıyor bu maç futbolumuzda kriz yaratmamalı diyor.

bedri baykamı ciddiye almak şampiyonluğu vermekten daha iğrenç bir durum

Önemli olan dedikoduları susturmak, isim isim önemli değil, çıkıp konuşanların alayını en iyi cevabı vermemiz güzel olacaktır.
tabii ki öyle de bu tescilli ırkçı şikeci şerefsiz kerhane mahsüllerinin konuşmayacağı herhangi bir paralel evren var mı?

bırak havlasınlar

tabii ki öyle de bu tescilli ırkçı şikeci şerefsiz kerhane mahsüllerinin konuşmayacağı herhangi bir paralel evren var mı?

bırak havlasınlar
Orası da öyle sen haklısın lakin insanın önüne düşünce sinir harbi yaşıyor. En iyisi maç sonuna kadar bir yere bakmamak.

Aklımca defalarca oynadım maçı dikkat etmemiz gereken mevzular;

-Konya hücum organizasyonu olmayan bir takım gol atmalarının en muhtemel yolu duran toplar. Derbideki gibi aptal aptal duran top vermemek gerekiyor.

-Kontra oynamayı da pek beceremeyen bir takım ama haldır huldur saldırırsak Prip-Moreno-Ndao-Ethemi gibi 1e1 de etkili olabilecek kanat oyuncuları var bu adamlara ikili sıkıştırma şart beklerimizin 1e1 savunmasına pek güvenmiyorum o yüzden orta sahada Berkan'ın oynaması gerekiyor.

Bunların haricinde kendi oyunumuzu oynarsak kazanacağımız bir maç olur

90+5e kadar önde gidelim son dakika saçma sapan golle beraberlik istiyorum ben bu itler iyice kuduz köpeğe dönsün

Aklımca defalarca oynadım maçı dikkat etmemiz gereken mevzular;

-Konya hücum organizasyonu olmayan bir takım gol atmalarının en muhtemel yolu duran toplar. Derbideki gibi aptal aptal duran top vermemek gerekiyor.

-Kontra oynamayı da pek beceremeyen bir takım ama haldır huldur saldırırsak Prip-Moreno-Ndao-Ethemi gibi 1e1 de etkili olabilecek kanat oyuncuları var bu adamlara ikili sıkıştırma şart beklerimizin 1e1 savunmasına pek güvenmiyorum o yüzden orta sahada Berkan'ın oynaması gerekiyor.

Bunların haricinde kendi oyunumuzu oynarsak kazanacağımız bir maç olur
derbide daha 10. saniyede saçma sapan duran top verince içimde bi sıkıntı olmuştu duran toplar yakacak diye. artık bu maçta uyarmak gerekiyor çünkü her maç hiç yoktan tehlikeli olma ihtimali olmayan pozisyonlarda duran top veriyoruz iterek falan filan.

ben sivas'ı 6-1 yendiğimiz maç gibi bir maç bekliyorum. bence erkenden atacağımız gollerle maç ilk yarıda çözülecek ve fark atacağız.

Ama bizde yönetim yok senelerdik yok.
Hemen yapıştıracaksın şike sezonunu uefaya yazı gönderenler zamanında o güvendikleri uefa tarafından küme düşürüldü.lütfen gereğini yapın diye
Kriz yaratılacak maçlar bu sene çokca oynandı..türk futbol tarihinde yoktu böyle kriz yaratan maçlar.

Hepsini geçyim çok maç varda şu trabzon maçının tarifi yok.Namussuzoğlu namussuz bunlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt