Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.492
- 11.958
- 773
Meral diz çöker tövbe ister
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok net
Ali koç o 3 harflilerle yatağa giren merali bile fonlamissYalı çocuğu bu tip sitelere el atmış belli ki. Türkiye sitelerine sponsor oluyordur tm, ws gibi sitelerin. Bu adam fenerin başında durduğu sürece daha çok işimiz var. Bunu kendi camiasına çiğ çiğ yedirme fırsatı elimize geçmişken hoca ve ekibi adama seçimi kazandırdı bile.
Ula Turkiyede bizden başka anlaşmasına güvenilecek kulüp varmi futbolda anlaşma mi olur devre arasında başka kulüpten bir canta gelir sampiyonluk gider acimayacaksin çıkıp 2-0 yapacaksinula anlaşarak diyorum zaten.
Ohooo enesi tanimiiyon mu
Sen neden hem gs sözlüğe yazıp hem buraya kopyala yapistir yapyosunOhooo enesi tanimiiyon mu
Millet senin gibi burjuva çocuğu değilhaydi kalk ayağa Gesece forum
Ohooo enesi tanimiiyon mu
Millet senin gibi burjuva çocuğu değil
Mesaisi olan erken kalkan var
Kesinlikle. O kadın da algı yaratmak amacıyla yalı çocuğuna hizmet ediyor. Her yerde o kadının haberi pompalanıyor.Ali koç o 3 harflilerle yatağa giren merali bile fonlamiss
Aha yakaladık.Kesinlikle. O kadın da algı yaratmak amacıyla yalı çocuğuna hizmet ediyor. Her yerde o kadının haberi pompalanıyor.
+ Eksiye de yazıyom rdas. neden kızdın uzuyon beni senSen neden hem gs sözlüğe yazıp hem buraya kopyala yapistir yapyosun
Ben bu ara çok insan üzdüm sanirim,ozur dilerim.umut ışık ve cafer güneye de bilenmistim ama üzgün simdi keretalar,çok yazik+ Eksiye de yazıyom rdas. neden kızdın uzuyon beni sen
Estagfurullah rdas. Gönüllerimiz bir sevdamiz tekBen bu ara çok insan üzdüm sanirim,ozur dilerim.umut ışık ve cafer güneye de bilenmistim ama üzgün simdi keretalar,çok yazik
Geçen sene fener uefa da final oynayacak demişti birde. Ciddiye alınacak bir tip değil. Fener loser’lığı ve uefa finaliAha yakaladık.cunku nisan 2023te basaksehir dedi.basaksehir ve fenerbahce yarisacak dedi sonra da.Galatasarayi adam yerine bile koymadı.yahu Nuray sayari 3 sene ust uste bildi,kadını kimse konuşmadı.sonra da kadın tahminde bile bulunmadı bi daha