- 16 Haziran 2010
- 202.280
- 154.113
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarın forumda yedik
msj ı atarsan
Yakın cevrenizde fenerliler varmi ,beni fena halde darladi deyyuslar kime sövecegimi şaşırdım
Laf ağızdan bir kere çıkar
bizde R olmazLaf ağızdan bir kere çıkar
Gördüm geçmiş olsunSildim
Çok eski arkadaşlarım 25 26 senelik ,açıkçası şu son 3 4 yıla kadar alkolik yali bebesi gelene kadar futbolda konusabiliyorduk ama artık futbol konuşmayı tamamen bıraktık ruh halleri çok kötü, trabzon maçından sonra dayak atan oyuncuların resminin olduğu tişörtler kahve kupaları filan kullaniyorlar düşünün ruh hallerini tabi futbol dışında hiçbir sorunumuz yok ,esasen puan farkı 6 olunca futboluda bırakıp siyasete yonelmislerdi ama bizim takım sayesinde yine coştu ruh hastalariGecen de yazdigini gordum, en yakin arkadaslarinin fenerli oldugunu. Kolayliklar dileyerek sunu merak ediyorum, nasil arkadaslik yapabiliyorsun![]()
Çok eski arkadaşlarım 25 26 senelik ,açıkçası şu son 3 4 yıla kadar alkolik yali bebesi gelene kadar futbolda konusabiliyorduk ama artık futbol konuşmayı tamamen bıraktık ruh halleri çok kötü, trabzon maçından sonra dayak atan oyuncuların resminin olduğu tişörtler kahve kupaları filan kullaniyorlar düşünün ruh hallerini tabi futbol dışında hiçbir sorunumuz yok ,esasen puan farkı 6 olunca futboluda bırakıp siyasete yonelmislerdi ama bizim takım sayesinde yine coştu ruh hastalari
Cidden saçmalıyorlar. Hatta olayı bir tık daha anlaşılır diye şunu da söyleyeyim. Devre bittiğinde Krasnodar 0-0 zenit maci ise 0-1 mağlup durumda devreyi kapattı. Bunu gören Krasnodar hayvan gibi hücumla basladi 2.yariya ve golü atti. Zenit 65te 1-1 yapti ama hala Krasnodar şampiyon oluyordu ta ki 85 de zenit gol atana kadar. Örnek gösterilen maçla bizim maçın uzaktan yakından alakası yokArkadaşlar siz şaka filan yapıyorsunuz herhalde Krasnador dediğiniz takım Zenit puan kaybetse şampiyon oluyordu.
Dinamo Moskova şampiyonluğu kaybetmesi olay değil aksine Dinamo Moskova kaybedip 1'nci sıradan 3'e düşmüş