⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Rusya'da son haftaya lider giren ve 1 puan bile alsa şampiyon olacak olan Dinamo Moskova, Krasnodar'a kaybetti.

2. sırada yer alan Zenit ise maçını kazandı ve şampiyon oldu.

Tövbe tövbe

Gecen de yazdigini gordum, en yakin arkadaslarinin fenerli oldugunu. Kolayliklar dileyerek sunu merak ediyorum, nasil arkadaslik yapabiliyorsun :)
Çok eski arkadaşlarım 25 26 senelik ,açıkçası şu son 3 4 yıla kadar alkolik yali bebesi gelene kadar futbolda konusabiliyorduk ama artık futbol konuşmayı tamamen bıraktık ruh halleri çok kötü, trabzon maçından sonra dayak atan oyuncuların resminin olduğu tişörtler kahve kupaları filan kullaniyorlar düşünün ruh hallerini tabi futbol dışında hiçbir sorunumuz yok ,esasen puan farkı 6 olunca futboluda bırakıp siyasete yonelmislerdi ama bizim takım sayesinde yine coştu ruh hastalari

Çok eski arkadaşlarım 25 26 senelik ,açıkçası şu son 3 4 yıla kadar alkolik yali bebesi gelene kadar futbolda konusabiliyorduk ama artık futbol konuşmayı tamamen bıraktık ruh halleri çok kötü, trabzon maçından sonra dayak atan oyuncuların resminin olduğu tişörtler kahve kupaları filan kullaniyorlar düşünün ruh hallerini tabi futbol dışında hiçbir sorunumuz yok ,esasen puan farkı 6 olunca futboluda bırakıp siyasete yonelmislerdi ama bizim takım sayesinde yine coştu ruh hastalari

O sebeple diyorum, nasil basariyorsun. Akillisi yok bunlarin, sozum meclisten hem iceri hem disari. Ben bu yasima kadar denk gelmedim, oyle fanatik degillerse anlarim (benim var bir tane hatta Euro 2024'te maca birlikte gidecegiz). Ancak, azicik takip ediyorsa, antu falan takiliyorsa, keser atarim arkadasligi eger futbol ve Galatasaray sevgim/takibim ortalama ve ustuyse.

Şampiyonluk giderse büyük tramva olur forumdan benimle beraber 3-5 kişi öbür dünyaya göç edebilir ben kaldiramam şahsen hanım da şimdiden dünyanın sonu değil falan filan diye saçmalıyor o da 155 olunca pek ses edemiyom maça kadar konuşmama kararı aldım

Arkadaşlar siz şaka filan yapıyorsunuz herhalde Krasnador dediğiniz takım Zenit puan kaybetse şampiyon oluyordu.

Dinamo Moskova şampiyonluğu kaybetmesi olay değil aksine Dinamo Moskova kaybedip 1'nci sıradan 3'e düşmüş.

Arkadaşlar siz şaka filan yapıyorsunuz herhalde Krasnador dediğiniz takım Zenit puan kaybetse şampiyon oluyordu.

Dinamo Moskova şampiyonluğu kaybetmesi olay değil aksine Dinamo Moskova kaybedip 1'nci sıradan 3'e düşmüş
Cidden saçmalıyorlar. Hatta olayı bir tık daha anlaşılır diye şunu da söyleyeyim. Devre bittiğinde Krasnodar 0-0 zenit maci ise 0-1 mağlup durumda devreyi kapattı. Bunu gören Krasnodar hayvan gibi hücumla basladi 2.yariya ve golü atti. Zenit 65te 1-1 yapti ama hala Krasnodar şampiyon oluyordu ta ki 85 de zenit gol atana kadar. Örnek gösterilen maçla bizim maçın uzaktan yakından alakası yok

Geri
Üst Alt