Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Şimdi düşündüm de Mertens dinlendirilmeli.Yedekten oyuna girerse daha da tehlikeli olabilir.Barış-Kerem-Zaha ile başlamalıyız.Forvette de İcardi oynamalı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar siz şaka filan yapıyorsunuz herhalde Krasnador dediğiniz takım Zenit puan kaybetse şampiyon oluyordu.
Dinamo Moskova şampiyonluğu kaybetmesi olay değil aksine Dinamo Moskova kaybedip 1'nci sıradan 3'e düşmüş.
mahsus mu yapıyonŞimdi düşündüm de Mertens dinlendirilmeli.Yedekten oyuna girerse daha da tehlikeli olabilir.Barış-Kerem-Zaha ile başlamalıyız.Forvette de İcardi oynamalı..
Son dakikada giderse hele çok kötü olur. Allah korusun.Şampiyonluk giderse büyük tramva olur forumdan benimle beraber 3-5 kişi öbür dünyaya göç edebilir ben kaldiramam şahsen hanım da şimdiden dünyanın sonu değil falan filan diye saçmalıyor o da 155 olunca pek ses edemiyom maça kadar konuşmama kararı aldım
Evetmahsus mu yapıyon
2 gol atacak dedım
Rakip Kaleye gidemeyiz.Şimdi düşündüm de Mertens dinlendirilmeli.Yedekten oyuna girerse daha da tehlikeli olabilir.Barış-Kerem-Zaha ile başlamalıyız.Forvette de İcardi oynamalı..
1 önceki sayfaya bak hem Konyaspor sürekli hücum yapan 1 takım değil Kerem de yapar o pressiRakip Kaleye gidemeyiz.
Cigom tramvay ile ilgili bir travma mı yaşadın pek anlayamadım gardaşımŞampiyonluk giderse büyük tramva olur forumdan benimle beraber 3-5 kişi öbür dünyaya göç edebilir ben kaldiramam şahsen hanım da şimdiden dünyanın sonu değil falan filan diye saçmalıyor o da 155 olunca pek ses edemiyom maça kadar konuşmama kararı aldım
izlanda toplu elle kaleye getirse üç kez getirebilir hikayesine dönmesin bu olayKonya topu elle kaleye getirse 1 kere filan getirebilir, o kadar kötü takım. Ama burda esas mesela bizimkilerin nasıl bir oyun anlayışıyla ve istekle maça çıkacağı. Al gülüm ver gülüm tarzı ürkek bir şekilde maça çıkarlarsa bu maç bitmez. Adamlar 80-85 gibi es kaza bir tane duran toptan atar sonra yandı gülüm keten helva. En iyi yaptığımız işi yapıp tam saha önde pres ile ilk yarıdan fişi çekmemiz lazım.
Şimdi düşündüm de Mertens dinlendirilmeli.Yedekten oyuna girerse daha da tehlikeli olabilir.Barış-Kerem-Zaha ile başlamalıyız.Forvette de İcardi oynamalı..
izlanda toplu elle kaleye getirse üç kez getirebilir hikayesine dönmesin bu olay

Konya topu elle kaleye getirse 1 kere filan getirebilir, o kadar kötü takım. Ama burda esas mesela bizimkilerin nasıl bir oyun anlayışıyla ve istekle maça çıkacağı. Al gülüm ver gülüm tarzı ürkek bir şekilde maça çıkarlarsa bu maç bitmez. Adamlar 80-85 gibi es kaza bir tane duran toptan atar sonra yandı gülüm keten helva. En iyi yaptığımız işi yapıp tam saha önde pres ile ilk yarıdan fişi çekmemiz lazım.
Olay press degilki pas ne kerem ne zaha ne de barıs mertens gibi baglantı kuramaz , araya salamaz. Evet çok ataga çıkmıyorlar ama fener çokmu ataga çıktı kornerden vs saçma sapan yiyebiliriz yine sonra uğraş dur.1 önceki sayfaya bak hem Konyaspor sürekli hücum yapan 1 takım değil Kerem de yapar o pressi![]()
Ne diyelim, inşallah yarın bizim korkularımızı boşa çıkartan rahat bir maç izleriz.2 gol atıp rölantide oynayacaksın sonra. Ama bizimkiler tabiki böyle yapmayacaklardır. Yanılmayı en çok bu maç için istiyorum. Çıkıp güçlü oyunla rahat vir galibiyet olsa çok mı kötü olurdu